H Γκάγκα στο στούντιο με τον Τόνι Μπένετ

30.10.2012
Εξαιρετικά δραστήριος είναι ο θρύλος της μουσικής Τόνι Μπένετ (Tony Bennett) ο οποίος εκτός από καινούργιο δίσκο, βιβλίο και ταινία, θέλει να ηχογραφήσει ένα νέο άλμπουμ με τζαζ ήχους με τη Λεϊντι Γκάγκα (Lady Gaga).

Εξαιρετικά δραστήριος είναι ο θρύλος της μουσικής Τόνι Μπένετ (Tony Bennett) ο οποίος εκτός από καινούργιο δίσκο, βιβλίο και ταινία, θέλει να ηχογραφήσει ένα νέο άλμπουμ με τζαζ ήχους με τη Λεϊντι Γκάγκα (Lady Gaga).

Ο Μπένετ δήλωσε ότι ο πατέρας της Γκάγκα, Ζόζεφ Γκερμανότα (Joseph Germanotta), τον πήρε τηλέφωνο χωρίς να το ξέρει η κόρη του όταν εκείνη ήταν σε τουρνέ στην Αυστραλία. Ο πατέρας της τραγουδίστριας του είπε ότι η Γκάγκα ήθελε να κάνει ένα τζαζ άλμπουμ με τον Τόνι Μπένετ κι έτσι ο ίδιος πήρε τηλέφωνο τον θρύλο της μουσικής για να του το ζητήσει.

Ο Μπένετ στη συνέχεια αποφάσισε να ηχογραφήσει το επόμενο άλμπουμ του με την Γκάγκα. Οι δύο καλλιτέχνες θα συνεργαστούν με το μουσικό Μάριον Έβανς (Marion Evans) αν και προς το παρόν η λίστα με τα τραγούδια που θα περιέχονται στο CD παραμένει μυστική.

Ο Μπένετ μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για την Γκάγκα λέγοντας ότι αποτελεί μία από τις καλύτερες τζαζ φωνές που έχει ακουστεί στη γη. Η τζαζ είναι η αγαπημένη μουσική του Μπένετ και όπως δηλώσει ο ίδιος “είμαι μεγάλος θαυμαστής της τζαζ μουσικής που είναι αμιγώς Αμερικάνικο είδος τέχνης και γεννήθηκε από τις εκκλησίες της Νέας Ορλεάνης ενώ στη συνέχεια εξελίχθηκε στην αυτοσχεδιαστική τζαζ”.

“Οι άνθρωποι παγκοσμίως λατρεύουν την τζαζ και το δείχνουν καθώς φεύγουν από τις συναυλίες σιγοτραγουδώντας”. Πρόσφατα ο Μπένετ παρουσίασε μια νέα δουλειά με μεγάλα ντουέτα με την ονομασία “Βίβα Ντούετς” (Viva Duets) όπου συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως ο Μαρκ Άντονι, η Γκλόρια Εστεφάν, η Κριστίνα Αγκιλέρα και ο Ρικάρντο Αρχόνα (Marc Anthony, Gloria Estefan, Christina Aguilera, Ricardo Arjona).

Όσο για το έργο που θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα, είναι καλλιτεχνικό παιδί του γιου του Μπένετ, Ντάνι Μπένετ (Danny Bennett) και δείχνει τη ζωή του Τόνι Μπένετ. Τέλος το βιβλίο “Life is a Gift" που σχετίζεται με τη ζωή του, θα δημοσιευτεί στις 20 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει και μερικά από τα έργα ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο τραγουδιστής.

Σ.Κ.