Δολοφονία-σοκ σε συναυλία της Τζέσι Τζέι

31.10.2012
Η 24χρονη περφόρμερ δεν είχε ιδέα όταν βρισκόταν στη σκηνή, πως από κάτω κάποιοι φαν μετέτρεψαν σε θρίλερ τη βραδιά.

Που να ξερε η Τζέσι Τζέι (Jessie J) ότι λίγα μέτρα πιο πέρα απ αυτήν δύο άντρες έβγαλαν μαχαίρια για χάρη…μιας άλλης γυναίκας. Στο τελευταίο της σόου στο κλαμπ Pulse του Λονδίνου στα πλαίσια μιας μεγάλης εκδήλωσης της εταιρίας Blackberry, μια γυναίκα στο μπαρ έγινε η αφορμή για να τσακωθούν πολύ άσχημα δύο αντίζηλοι και δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό.

Σύμφωνα με τη Sun και τις ομολογίες αυτόπτων μαρτύρων στο δικαστήριο που ακολούθησε, ο Τσαρλς (Charles) πλησίασε την εν λόγω κοπέλα για να τη γνωρίσει και να την κεράσει ποτό, την ίδια στιγμή που της μιλούσε ο Φίλιπ Σέριφ (Phillip Sheriff), υπάλληλος της Blackberry και τα νεύρα του δεν ήταν καλά.

"Δεν θέλει να σου μιλήσει ,φίλε. Νομίζω ότι προτιμάει εμένα." είπε με ειρωνικό ύφος ο πρώτος στον Σέριφ για να φύγει από το «πεδίο μάχης» και η τρομαγμένη Σερινταν Γουάιτ (Sheridan White) όπως είναι το όνομα της γυναίκας, άρχισε όταν είδε πως άρχισαν ν’ αγριεύουν τα πράγματα έφυγε από κοντά τους.

Στη συνέχεια όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβε κανείς ν’ αντιδράσει. Ο Τσαρλς άρπαξε ένα μπουκάλι, το έσπασε στη μπάρα και χτύπησε τον 37χρονο Φίλιπ στο λαιμό αφού προσπάθησε πιο πριν να του κλέψει και το κινητό και τον σκότωσε ακαριαία, σοκάροντας τους θαμώνες.

"Ήταν ένα ηλίθιο λάθος. Γιατί το έκανα αυτό;" ομολόγησε ο δράστης στην αστυνομία όταν τον συνέλαβαν χωρίς βέβαια να συγκινήσει κανέναν και αναμένεται δεύτερη δίκη για να ανακοινώσουν οι δικαστές την ετυμηγορία η οποία όπως φάινεται, δεν θα είναι υπέρ του κατηγορουμένου. H 24χρονη τραγουδίστρια δεν έχει σχολιάσει τίποτα για το γεγονός, προς το παρόν και μάλλον στις επόμενες συναυλίες οι bodyguards θα είναι ενισχυμένοι.

Κ.Π