Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ο Σι Λο Γκριν

01.11.2012
Στο στόχαστρο του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες βρίσκεται ο Σι Λο Γκριν (Cee Lo Green) ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση.

Στο στόχαστρο του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες βρίσκεται ο Σι Λο Γκριν (Cee Lo Green) ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση αλλά από την πλευρά του ο τραγουδιστής δηλώνει αθώος και ότι δεν έκανε κάτι λάθος.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, μια γυναίκα πρόσφατα υπέβαλε μήνυση εναντίον του κατηγορώντας τον καλλιτέχνη ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά. Οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν ήδη το εστιατόριο στο Λος Άντζελες που σχετίζεται με την υπόθεση για να μαζέψουν στοιχεία για την ενοχή ή την αθωότητα του τραγουδιστή.

Μίλησαν με τους υπαλλήλους του εστιατορίου καθώς και με τον διευθυντή όμως δεν έγιναν γνωστές οι δηλώσεις των μαρτύρων. Επίσης δεν έχει γίνει γνωστό αν η υποτιθέμενη επίθεση έγινε στους χώρους του εστιατορίου ή αλλού.

Η αστυνομία κρατά μυστικά τα στοιχεία της γυναίκας που καταγγέλει την επίθεση από τον καλλιτέχνη καθώς και το τι έχει κάνει ακριβώς ο Σι Λο Γκριν. Από την πλευρά του ο Σι Λο Γκριν δηλώνει ότι δεν έκανε τίποτα κακό και ότι δεν έχει πάει στο συγκεκριμένο εστιατόριο τους τελευταίους 3 μήνες.

Προς το παρόν η έρευνα είναι στα αρχικά της στάδια και θα μάθουμε το επόμενο διάστημα αν θα απαγγελθούν κατηγορίες ή αν θα μπει στο αρχείο.

Πρόσφατα ο καλλιτέχνης λάνσαρε το Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ του με τίτλο Magic Moment ενώ ετοιμάζει ήδη τον επόμενο προσωπικό του δίσκο με τίτλο Cee Lo Green Is … Everybody's Brother.

Σ.Κ.