Χρεοκοπία και προβλήματα υγείας για την Cat Power (update)

01.11.2012
Η 40χρονη μουσικός, τραγουδίστρια και στιχουργός δυστυχώς δε θα μπορέσει να παίξει σε καμία σκηνή της Ευρώπης εξαιτίας του άσχημου συνδυασμού μηδενικών χρημάτων και σοβαρής αρρώστιας.

Την περιμέναμε να μας πει τα νέα της μπροστά από τα μικρόφωνα και τι καινούριο έχει ετοιμάσει μέσα στα στούντιο, από το 2006, τότε που είχε βγάλει το άμπουμ "The Greatest" (αν είχες δει το Blueberry Nights θα θυμάσαι σίγουρα το ομώνυμο τραγούδι). Και πάνω που χαρήκαμε με την κυκλοφορία του ένατου άλμπουμ της, “Sun” και την αρχή της περιοδείας της, η Κάτ Πάουερ (Cat Power) αναγκάζεται να πατήσει το κουμπί της ακύρωσης της ευρωπαϊκής βόλτα της.

«Μάλλον θα χρειαστεί ν’ ακυρώσω την ευρωπαϊκή περιοδεία μου λόγω χρεοκοπίας και του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζω, το αγγειοοίδημα. Δεν τα βάζω κάτω και προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ. Έχω στεναχωρηθεί για΄τι έχω δουλέψει πολύ σκληρά.

Αρρώστησα αφότου κυκλοφόρησε το "Sun" και προσπαθώ να κρατήσω σε μία ισορροπία το μυαλό μου, το πνεύμα μου, το σώμα μου και την υγεία μου. Γαμώτο αγαπάω πολύ αυτό τον πλανήτη και αρνούμαι να τα παρατήσω.»
έγραψε κάτω από μία φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram εμφανώς στεναχωρημένη.

Η 40χρονη μουσικός, τραγουδίστρια και στιχουργός θα έπαιζε στο Λονδίνο, Άμστερνταμ, Βερολίνο, Χάμπεργκ, Μόναχο, Μιλάνο, Μπολόνια, Ζυρίχη, Παρίσι και Βρυξέλες αλλά οι γιατροί δεν μπορούν να την αφήσουν να συνεχίσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τις και δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις θα κάνει με τα live της στη Βόρεια Αμερική που ξεκινάνε στις 2 Νοεμβρίου.

UPDATE: Σήμερα η Cat ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο twitter ότι θα πραγματοποιηθεί τελικά η περιοδεία της στην Ευρώπη αλλά χωρίς σκηνικά και με πολύ λιτά μέσα.

Κ.Π