Μαντέψτε ποιοι συμμετέχουν στο νέο άλμπουμ της Ριάνα

07.11.2012
Καμί έκπληξη δεν υπάρχει στη λίστα των καινούριων τραγουδιών της Ριάνα εκτός αν ακόμα θεωρείς την παρουσία του Κρις Μπράουν ανέλπιστη κι απρόβλεπτη.

Δεν υπάρχει κανένα παράπονο πως η Ριάνα (Rihanna) παρατάει το λαό της και δεν ασχολείται με τα social media και την συνεχή ενημέρωση οπότε γι άλλη μια μέρα είναι στην επικαιρότητα. Μάλλον θα μαζεύει bonus ή κάτι παρόμοιο. Η 24χρονη τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει πριν κάτι μέρες την επιχείρηση Νούμερο 7 για την οποία θα περιοδεύσει εφτά μέρες σε εφτά διαφορετικές πόλεις για εφτά συναυλίες με 150 δημοσιογράφους στο Boeing της και παράλληλα ετοιμάζει τη μεγάλη της Diamonds tour.

Όμως επειδή ένα πρόμο βίντεο, μία φήμη σύμφωνα με την οποία δε μιλάει με την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) λόγω του Κρις Μπράουν (Chris Brown) και άλλη μίαγυμνή φωτογραφία δεν αρκούν, αποκάλυψε το χειρόγραφο tracklist του καινούριου της άλμπουμ Unapologetic στο twitter μαζί με τις συμμετοχές κάποιων κυρίων σε ορισμένα τραγούδια.

Ο πρώτος είναι ο Έμινεμ (Eminem) με τον οποίο έχουν ένα πολύ πετυχημένο παρελθόν με το κομμάτι Love the way you lie που ακούστηκε παντού τότε που η Ριάνα είχε κόκκινα μαλλιά και στο βίντεο κλιπ έπαιζαν μαζί τους η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) και ο Ντομινικ Μόναγκαν (Dominc Monaghan).

Η καινούρια τους συνεργασία λέγεται "Numb" και είναι πάνω από το επίμαχο κομμάτι "Nobodies Business" με τη συμμετοχή του Μπράουν, ο οποίος δεν αποτελεί καμία έκπληξη για κανέναν και με τον τίτλο υψώνουν το μεσαίο δάχτυλο σε όσους τους κριτικάρουν όλο αυτόν τον καιρό.

Για εκατομμυριοστή φορά σχολίασε πως δεν το θεωρεί κακό που συνεργάζονται κι είναι και πάλι μαζί κι οι υπόλοιποι καλεσμένοι της που μάλλον σ’ ενδιαφέρουν λιγότερο είναι οι Future και Μίκι Έκο (Mikky Eko) στα Loveeee song και Stay αντίστοιχα.

Κ.Π