Τέιλορ Σουίφτ και Τζάστιν Μπίμπερ θριάμβευσαν στα MTV EMA

12.11.2012
Ανακοινώθηκαν χθες το βράδυ οι νικητές των MTV EMA και οι συνήθεις ύποπτοι ήταν στη λίστα νικητών.

Έγιναν χθες το βράδυ στη Φρανκφούρτη τα MTV EMA με οικοδεσπότη την εντυπωσιακή Χάιντι Κλουμ (Heidi Clum) η οποία όμως δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις με τις επιλογές της και δεν κατάλαβε κανείς πως έγινε η επιλογή των έξι Versace φορεμάτων που άλλαξε κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Επίσης δεν ξέρουμε αν υπήρχε συγκεκριμένο dresscode που έλεγε να φορέσει ο καθένας το χειρότερο ρούχο του αλλά αν ρίξεις μια ματιά στο κόκκινο χαλί, με απίστευτη δυσκολία θα βρεις κάποιον να ξεχωρίζει.

Το 38χρονο μοντέλο, δε θα μπορούσε να ξεφύγει από την “Gangnam Style” υστερία που έχει πιάσει τους πάντες και γύρισε βίντεο με τον PSY ειδικά για την περίσταση , λέγοντας πιο πριν πως τα τέσσερα παιδιά της τρελαίνονται με το κομμάτι και το χορεύουν συνέχεια στο σπίτι.

Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) και ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) οι οποίοι έφυγαν με τρία βραβεία ο καθένας, η Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) κέρδισε το βραβείο Alternative, Τα Best New Act και Biggest Fans πήγαν στους One Direction οι οποίοι δεν ήταν εκεί για να τα παραλάβουν ενώ η Γουίτνει Χιούστον (Whitney Houston) τιμήθηκε για τη συνολική της προσφορά στη μουσική με το βραβείο Global Icon.

Πάνω στη σκηνή ανέβηκαν η Ρίτα Όρα (Rita Ora) με το R.I.O, οι No Doubt με το Looking Hot , οι Fun τραγούδησαν την επιτυχία τους We are young , το Girl on Fire ακούστηκε από την Αλίσια Κιζ ( Alicia Keys) , ο Πίτμπουλ (Pitbull) φώναξε Don’t stop the party, το βίντεο κλιπ του οποίου απαγορεύτηκε στην Αγγλία , οι Killers έπαιξαν το καινούριο τους κομμάτι Runaways όπως και οι Muse το νέο σινγκλ τους Madness .

Αναλυτικά οι νικητές:

Best Female: Taylor Swift

Best Male: Justin Bieber

Best New Act: One Direction

Best Song: Call Me Maybe, Carly Rae Jepson

Best World Stage : Justin Beiber

Best Video: Gangnam Style- PSY

Best Rock: Linkin Park

Best Pop: Justin Beiber

Best Look: Taylor Swift Best

Alternative: Lana Del Rey

Best Hip Hop: Nicki Minaj

Best Live: Taylor Swift

Biggest Fans: One Direction

Best PUSH: Carly Rae Jepson

Global Icon: Whitney Houston

Κ.Π