Η νέα παραδεισένια έκδοση του δίσκου της Λάνα Ντελ Ρέι

12.11.2012
Η πιο κινηματογραφική, αινιγματική και σκοτεινή pop’s new Queen , σύμφωνα με το Q Magazine παρουσιάζει την Paradise edition του πολυπλατινένου της debut album "Born to die".

Η πιο κινηματογραφική, αινιγματική και σκοτεινή pop’s new Queen , σύμφωνα με το Q Magazine, Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) παρουσιάζει την Paradise edition του πολυπλατινένου της debut album "Born to die".

Μια έκδοση με 2 CD, εκ των οποίων το πρώτο περιλαμβάνει τα 15 τραγούδια της deluxe έκδοσης του album της, "Born To Die" και το δεύτερο 8 νέα τραγούδια, με πρώτο single το “Ride”, που ηχογραφήθηκε στην Καλιφόρνια (Shangri-La Studios in Malibu), με παραγωγό τον τιμημένο με Grammy Awards, Rick Rubin (Jay Z, Johnny Cash και The Beastie Boys).

Το “Born To Die -The Paradise Edition” κυκλοφορεί σε 3 εκδόσεις. Standard edition (2CD), Deluxe Box set που περιλαμβάνει το CD Born To Die, το CD με τα 8 νέα τραγούδια, ένα τρίτο CD με remixes, 1 DVD με τα video της Lana Del Rey, ένα 7" από το τραγούδι “Blue Velvet" και 4 καλλιτεχνικές εκτυπώσεις. Η έκδοση του I-tunes περιέχει ένα επιπλέον track, το "Burning Desire".

Μόλις 12 μήνες μετά την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Lana Del Rey στην εκπομπή Later With Jools Holland, η 25χρονη Νεοϋορκέζα τραγουδίστρια, συνθέτης και performer βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω της με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Κι αφού έγινε εξώφυλλο στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά και αμερικανικά περιοδικά, (βλέπε Billboard, Complex, Q, NME, UK Vogue, Wonderland και GQ), πήρε εξαιρετικές κριτικές για τις εμφανίσεις της στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ και κέρδισε μια σειρά βραβείων (Q Magazine’s Next Big Thing, 1 Ivor Novello Award καθώς και τη διάκριση, τον Ιανουάριο του 2012, ως “Best International Breakthrough Artist” στα Brit Awards), έγινε το πρόσωπο στην διαφημιστική καμπάνια της νέας jaguar F-Type car και της H&M fashion.

Το πρώτο της album, Born To Die σημείωσε πωλήσεις άνω των 2.5 εκ διεθνώς, ενώ τα single της ξεπέρασαν τα 4.5 εκ. σε πωλήσεις και η Λάνα σχεδιάζει μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία για το 2013.

Tracklist:
CD 1.

1. Born To Die

2. Off To The Races

3. Blue Jeans

4. Video Games

5. Diet Mountain Dew

6. National Anthem

7. Dark Paradise

8. Radio

9. Carmen

10. Million Dollar Man

11. Summertime Sadness

12. This Is What Makes Us Girls

13. Without You

14. Lolita

15. Lucky Ones

CD 2.

1. Ride

2. American

3. Cola

4. Body Electric

5. Blue Velvet

6. Gods and Monsters

7. Yayo

8. Bel Air