Κλειδώθηκε στην τουαλέτα και παραλίγο να μη βγει στη σκηνή!

12.11.2012
Μέλος των Florence and the Machine λίγο έλειψε να μην βγει στη σκηνή ύστερα από τον εγκλωβισμό του στα παρασκήνια.

Οι Florence and the machine που συνεχίζουν τις συναυλίες, παραλίγο να παίξουν με τη θέση μπροστά από τα τύμπανα άδεια ύστερα από το μικρό κακό που βρήκε τον ντράμερ τους Κρις Χέιντεν (Chris Hayden) λίγα λεπτά πριν ανέβουν στη σκηνή. Κάτι που ακούγεται αστείο εκ των υστέρων αλλά εκείνη την ώρα ήταν αδύνατον να το διακωμωδήσει.

Το συγκρότημα της Φλόρενς Γουέλς (Florence Welch) έπαιξαν στο σόου του Τζο Γουίλει (Jo Whiley), BBC Radio 2 in Concert στο Ballroom του Λονδίνου και όπως είπε στο κοινό η 25χρονη frontwoman στο κοινό, καθυστέρησαν γιατί ο Χέιντεν κλειδώθηκε στην τουαλέτα και προσπαθούσε αρκετή ώρα να βγει.

«Δεν ήξερα αν έπρεπε να το πω επί σκηνής γιατί δεν ήθελα να τον ντροπιάσω αλλά ο Κρις εγκλωβίστηκε στην τουαλέτα. Φώναζε και είχε φρικάρει τελείως. Τον άκουγα να προσπαθεί να σπάσει την πόρτα και αναγκάστηκαν να βγάλουν την πόρτα από τους μεντεσέδες και ο μπαμπάς μου προσφέρθηκε να βοηθήσει.» είπε η Φλόρενς στον κόσμο που βρισκόταν στο live και από δω και πέρα μάλλον ο Χέιντεν δε θα ξανακλειδώσει καμία πόρτα στα παρασκήνια.

Κ.Π