Ο Μάνος Πυροβολάκης στο Ζορμπά

14.11.2012
Ο «σύγχρονος λυράρης» που πάντρεψε με μοναδικό τρόπο την κρητική παραδοσιακή μουσική με την ένταση και τη δύναμη της rock, επιστρέφει για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις

Ο Μάνος Πυροβολάκης, ο «σύγχρονος λυράρης» που πάντρεψε με μοναδικό τρόπο την κρητική παραδοσιακή μουσική με την ένταση και τη δύναμη της rock, επιστρέφει για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις 16-17 και 23-24 Νοεμβρίου στο ιστορικό κρητικό κέντρο Ζορμπάς .

Ο Μάνος Πυροβολάκης γεννήθηκε στην Αθήνα από κρητικούς γονείς και σε ηλικία μόλις 13 χρόνων απέκτησε την πρώτη του επαφή με την κρητική λύρα. Στο ευρύ κοινό ξεχώρισε ως ο «σύγχρονος λυράρης», που κατάφερε μέσα από τις σύγχρονες συνθέσεις του, να ενσωματώσει στοιχεία της κρητικής μουσικής και να τα παρουσιάσει με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της κρητικής λύρας.

Η αγάπη του για την κρητική παράδοση είναι έντονη κι αυτό είναι φανερό στις εμφανίσεις του, στις οποίες δεν λείπει ποτέ η αναφορά στην Κρητική μουσική. Στο Ζορμπά θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα στο οποίο θα κυριαρχεί έντονα η κρητική μουσική, χωρίς να παραλειφθούν φυσικά και οι γνωστές του επιτυχίες με τις οποίες έγινε αγαπητός στο ευρύ κοινό.

Τον Μάνο Πυροβολάκη, πλαισιώνουν οι μουσικοί:
Γιάννης Μολυμπάκης (λαούτο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Κώστας Γιαννίρης (μπάσο), Τσίκο (κρουστά).

Info:
Που: Κρητικό Κέντρο “Ζορμπάς”, Λεωφ. Συγγρού 230 & Ιφιγενείας 3-5, Καλλιθέα

Πότε: Παρασκευή 16 & Σάββατο 17 Νοεμβρίου/ Παρασκευή 23 & Σάββατο 24 Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης: 23.00

Τηλ: 210 9568120, 210 9598120

www.zorbas.com.gr