Ο Αλέξανδρος Μπελλές παρουσιάζει τον πρώτο του δίκο

16.11.2012
Η νέα δισκογραφική εταιρεία Phonograph Music Productions παρουσιάζει στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ το πρώτο CD του Αλέξανδρου Μπελλέ “Σαν έρθεις”

Η νέα δισκογραφική εταιρεία Phonograph Music Productions παρουσιάζει στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ το πρώτο CD του Αλέξανδρου Μπελλέ ,“Σαν έρθεις” την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Ο πρώτος δίσκος του τραγουδοποιού Αλέξανδρου Μπελλέ περιλαμβάνει δέκα δυναμικά τραγούδια –αλληγορικά, ερωτικά αλλά και κοινωνικοπολιτικά που φτιάχνουν τη δική τους ιστορία, καθώς με λόγο άμεσο, σαφή και αισιόδοξο ανιχνεύουν το σήμερα–, ερμηνευμένα από μια σπουδαία φωνή.

Φωνή ιδιαίτερη, μεστή και στέρεα που ακούσαμε πρώτη φορά το 2008, όταν τον ανακάλυψε ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος και του ανέθεσε να ερμηνεύσει μέρη από τα μουσικά του έργα «Θητεία», «Ιθαγένεια», «Χρονικό» και «Ανεξάρτητα».

Από τότε πήρε μέρος σε πολλές συναυλίες του συνθέτη, εκ των οποίων οι πιο σημαντικές ήταν στο Θέατρο Παλλάς το Μάρτιο του 2009, στο Μέγαρο Μουσικής το Μάιο του 2009 και στο Plaisir d'Hiver των Βρυξελλών το Νοέμβριο του 2011.

Η διαδικασία σύλληψης, ηχογράφησης και παραγωγής του δίσκου οδήγησε και στη δημιουργία μια νέας ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας, της Phonograph Music Productions. Ο δίσκος «Σαν έρθεις» αποτελεί την πρώτη της παραγωγή και σηματοδοτεί την απαρχή μιας σειράς παραγωγών νέων ταλαντούχων δημιουργών. Η διεύθυνση παραγωγής είναι Νίκου Γ. Μακράκη.

Info:
Που: IANOS, Σταδίου 24, Αθήνα

Πότε: Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Ώρα έναρξης: 12:00

Είσοδος Ελεύθερη