Οι Muse δέχθηκαν το πιο περίεργο δώρο!

16.11.2012
Ένα δώρο προσηλυτισμού δέχθηκαν οι Muse το οποίο προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα τόσο σε αυτούς όσο και στους φαν τους.

Ένα δώρο προσηλυτισμού δέχθηκαν οι Muse το οποίο προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα τόσο σε αυτούς όσο και στους φαν τους. Η μπάντα έλαβε ένα δώρο από έναν φαν στο καμαρίνι της που περιείχε ένα αντίγραφο από το ιερό βιβλίο των Μορμόνων καθώς και ένα χειρόγραφο σημείωμα.

Η προσπάθεια προσηλυτισμού που φαίνεται ότι έπιασε στον Μπράντον Φλάουερς (Brandon Flowers) των The Killers δεν ξέρουμε τι αποτέλεσμα είχε στους Muse. Ο frontman είχε δηλώσει ότι θέλει να ηχογραφήσει ένα δίσκο σε ντουέτο με τους Muse και ίσως αυτή είναι άλλη μια προσπάθεια προσηλυτισμού.

Οι Muse μετέφεραν στο λογαριασμό τους στο Twitter την έκπληξή τους για το περίεργο δώρο που έλαβαν γράφοντας: “Περίεργο δώρο από τους φαν” ενώ έβγαλαν και μια φωτογραφία από το σημείωμα που έγραφε “Αυτό το βιβλίο άλλαξε τη ζωή μου, σας το χαρίζω μέσα από την καρδιά μου”.

Στο σημείωμα υπήρχε και το email του φαν όμως οι Muse δεν το δημοσίευσαν για λόγους προσωπικών δεδομένων. Το email έχει καλυφθεί από το δάχτυλο ενός μέλους των Muse και οι φαν του συγκροτήματος είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, από θυμό, έκπληξη μέχρι απόγνωση και συμπάθεια.

Κάποιοι είπαν ότι είναι πολύ γλυκιά κίνηση, άλλοι ότι το δώρο έστειλε ο Brandon Flowers για να τους πείσει να συνεργαστούν. Ο φαν μάλλον θα διάβασε τις συνεντεύξεις των Muse όπου αναφέρουν ότι δεν είναι θρήσκοι αν και σέβονται τις θρησκείες.

Ο τραγουδιστής των Muse δήλωσε ότι η θρησκεία του πλέον είναι η μουσική και ότι όταν κάποιος του είχε χαρίσει τη Βίβλο, το είχε θεωρήσει εξαιρετικά πρωτότυπο δώρο. Τώρα μπορεί να πει το ίδιο και για το Βιβλίο των Μορμόνων.

Σ.Κ.