Ατάκες και τραγούδια από αγαπημένες ταινίες στο Altamira

16.11.2012
Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης και Πέτρος Λαγούτης παίζουν με γνωστές ατάκες και τραγούδια από αγαπημένες ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου στο Altamira στο Κολωνάκι.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, στο restaurant Altamira στο Κολωνάκι, συμβαίνει κάτι διαφορετικό!
Απολαύστε Πολυεθνικές Γεύσεις και όχι μόνο!!!!!

Κάθε δευτέρα βράδυ, στο γνωστό ethnic περιβάλλον του παλαιού νεοκλασικού στην Τσακάλωφ 36,
η διεύθυνση του Altamira προσφέρει στους πελάτες της, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στο μενού, μια ευχάριστη έκπληξη.

Αυτή τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου όσοι βρεθείτε στο γνωστό εστιατόριο θα απολαύσετε τους ηθοποιούς Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Πέτρο Λαγούτη να παίζουν με γνωστές ατάκες και τραγούδια από αγαπημένες ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Μοναδική ευκαιρία να θυμηθούμε ξανά πρωταγωνιστές όπως: η Ίλυα Λιβυκού, η Μάρω Κοντού, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Βασίλης Λογοθετίδης, ο Δημήτρης Χόρν, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, και τόσοι άλλοι και ταινίες όπως : Δεσποινίς ετών 39, Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα, Ζητείται ψεύτης, Κάλπικη λίρα , Μια ζωή την έχουμε, και πολλές άλλες αξέχαστες παλιές ελληνικές ταινίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Απαραίτητη η διαδραστική συμμετοχή σας.

Όποιος ανακαλύψει τους περισσότερους αγαπημένους πρωταγωνιστές καθώς και τις ταινίες που βρίσκονται πίσω από τις ατάκες και τα τραγούδια που αποδίδονται ζωντανά από τους δύο ηθοποιούς, τον πιανίστα Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου και τη τραγουδίστρια Νάσια Γκόφα κερδίζει πολλά!!! Σας περιμένουμε για φαγητό ή ποτό με σκοπό να διασκεδάσουμε και να γίνουμε και πάλι παιδιά!!!

Φαγητό και ποτο από 14,5 Ευρώ.
Τιμή ποτού από 3,5 Ευρώ
Και στο bar finger food 7 Ευρώ

Restaurant Altamira
Κολωνάκι Τηλ. : 210 3614695
Μαρούσι Τηλ. : 210 6128841.

http://www.altamira.com.gr