Ο Λένι Κράβιτζ θα υποδυθεί τον Μάρβιν Γκέι

20.11.2012
Τον Μάρβιν Γκέι (Marvin Gaye) θα υποδυθεί ο Λένι Κράβιτς (Lenny Kravitz ) σε μια νέα ταινία για την ταινία του μεγάλου τραγουδιστή της σόουλ.

Τον Μάρβιν Γκέι (Marvin Gaye) θα υποδυθεί ο Λένι Κράβιτζ (Lenny Kravitz ) σε μια νέα ταινία για τη ζωή του μεγάλου τραγουδιστή της σόουλ. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Τζούλιεν Τεμπλ ( Julien Temple) που γύρισε και την ταινία για τους Sex Pistols “The Great Rock 'n' Roll Swindle” καθώς και το Glastonbury του 2006 μεταξύ άλλων.

Πρόκειται για τον πρώτο μεγάλο ρόλο του Κράβιτς ο οποίος εμφανίστηκε την τελευταία φορά στο ρόλο του Σίνα στην ταινία The Hunger Games. Ο Σίνα ήταν ένας από τους υποστηρικτές της πρωταγωνίστριας και υπεύθυνος για τις δημόσιες εμφανίσεις της και σε αυτόν οφείλει το παρατσούκλι της ως «κορίτσι στις φλόγες».

Η Τζάνις Γκέι ( Janis Gaye), η δεύτερη και τελευταία γυναίκα του Μάρβιν Γκέι δήλωσε εξαιρετικά προβληματισμένη για το εγχείρημα. Η ταινία θα περιγράφει τα τελευταία χρόνια της ζωής του Γκέι όταν ο αστέρας της σόουλ ζούσε στο Λονδίνο στις αρχές της δεκαετίας του 80 και υπέφερε από εθισμό στο αλκοόλ και άλλες ουσίες ενώ αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα από τις αρχές λόγω των φόρων που δεν είχε πληρώσει.

Ο Γκέι κατάφερε να μειώσει την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη που είχε στον εαυτό του μετά τη μετακόμιση στην Οστάνδη στο Βέλγιο.

Ο τραγουδιστής πέθανε όταν ο ίδιος του ο πατέρας τον πυροβόλησε στο κεφάλι στο Λος Άντζελες στις 31 Μαρτίου του 1984. Πέρα από τα κινηματογραφικά του σχέδια, ο Κράβιτζ, πέρα από την ταινία, ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ με τίτλο “Negrophilia'.

Σ.Κ.