Τι τρέχει με τον Σον Πεν και τη Φλόρενς;

20.11.2012
Η 25χρονη frontwoman των Florence and the Machine έχει κινήσει υποψίες πως δεν είναι απλά φίλοι με τον γνωστό ηθοποιό.

Εκείνος πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη γκανγκστερική περιπέτεια "Gangster Squad" που θα έρθει σε λίγο καιρό στην Ελλάδα, συζητάει για τον πρώτο ρόλο του θρίλερ "Prone Gunman" και παρτάρει τριγύρω ελεύθερος ύστερα κι από τον χωρισμό του από την Σκάρλετ Γιόχανσον(Scarlett Johansson).

Εκείνη χωρισμένη επίσης εδώ και δύο μήνες, τελειώνει την περιοδεία της –άλλης μίας- δισκάρας της με τους Machine, Ceremonials, δήλωσε επίσημα ότι θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τη μουσική και τα βράδια πατάει κόκκινα χαλιά.

Ο Σον Πεν(Sean Penn) και η Φλόρενς Γουέλς (Florence Welch) των Florence and the Machine, συναντήθηκαν πριν δύο μήνες στο φιλανθρωπικό πάρτυ της Gucci στο Λος Άντζελες, με τους φωτογραφικούς φακούς να δείχνουν πως η συμπάθεια ήταν αμοιβαία.

Τώρα ο 52χρονος ηθοποιός και η κατά πολλά χρόνια μικρότερη του τραγουδίστρια βρέθηκαν ξανά στον ίδιο χώρο, στο event του Los Angeles Museum of Art ( LACMA) (από κει και η παραπάνω στη φωτογραφία) και ήρθαν ανησυχητικά πιο κοντά φλερτάροντας όλο το βράδυ και προκαλώντας τη δημιουργία διαφόρων ροζ σεναρίων...

Κ.Π