Προβλήματα στον ύπνο; Η Αντέλ έχει τη λύση

22.11.2012
Η 25χρονη περφόρμερ είναι στην κορυφή των players των ξενύχτηδων που δε μπορούν να κοιμηθούν εύκολα.

Το 2008 και το 2010 είχαν πάρει την πρωτιά στον ύπνο οι Coldplay και φέτος εκτός από κλάμα, η Αντέλ (Adele) προσφέρει και ωραία όνειρα. Δεν είναι όλα τόσο μπερδεμένα όσο ακούγονται.

Ύστερα από μία έρευνα του Travelodge για τις μουσικές προτιμήσεις του κόσμου πριν πέσουν στο κρεβάτι, 2.000 άτομα απάντησαν πως η 25χρονη τραγουδίστρια τους κοιμίζει καλύτερα απ’ όλους κι άφησαν τη μπάντα του Κρις Μάρτιν (Chris Martin).

«Μετά από μία αγχωτική μέρα, είναι αναγκαίο να ακούσεις μουσική για να σε βοηθήσει και να ηρεμήσει το μυαλό και το κεφάλι σου.» δήλωσε η Σακίρα Άχμεντ (Σακίρα Αχμεντ), εκπρόσωπος της εταιρίας που έκανε την έρευνα ενώ ο Στίβι Γουίλιαμς (Stevie Williams) από το Sleep Centre του Εδιμβούργου πρόσθεσε ότι η χαλαρωτική μουσική στο κρεβάτι έχει ως συνέπεια πολλά και διαφορετικά οφέλη στον ύπνο.

Οι άλλοι δύο που εμφανίζονται μαζί με τους Coldplay και τη μαμά Αντέλ, είναι οι Snow Patrol και παραδόξως οι One Direction για τους οποίους έχει μιλήσει μέχρι και ο Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) όταν πριν δυο μέρες τους είχε συγκρίνει με τους Rolling Stones. Οπότε στην επόμενη αϋπνία βάλε να παίζει το «21» και θα εξαφανιστούν τα πρόβατα που ξεκίνησες να μετράς.

Κ.Π