Η Ριάνα θέλει παιδί με τον Μπράουν!

05.12.2012
Το επόμενο βήμα στη σχέση της θέλει να κάνει η Ριάνα (Rihanna) η οποία θα αφήσει το πάρτι άνιμαλ που κρύβει μέσα της για μια πιο οικογενειακή ζωή.

Το επόμενο βήμα στη σχέση της θέλει να κάνει η Ριάνα (Rihanna) η οποία θα αφήσει το πάρτι άνιμαλ που κρύβει μέσα της για μια πιο οικογενειακή ζωή.

Η τραγουδίστρια φέρεται ότι ζήτησε από τη δισκογραφική της να χαλαρώσει το πρόγραμμά της για να έχει χρόνο να κάνει ένα παιδί.

Οι μάνατζέρ της έμειναν με το στόμα ανοιχτό μετά το αίτημα της Ριάνα και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι σχεδιάζει ήδη το μέλλον της με τον C Breezy.

Η Ριάνα ζήτησε από τη δισκογραφική να της υποδείξουν πότε θα ήταν το καλύτερο διάστημα για να κάνει ένα διάλειμμα και να κάνει ένα παιδί.

Δυστυχώς για τη Ριάνα το έντονο πρόγραμμά της δεν της επιτρέπει να έχει χρόνο για τον εαυτό της για τα επόμενα δύο χρόνια και η ιδέα ενός παιδιού δεν ενθουσιάζει τη δισκογραφική της.

Έτσι θα πρέπει να περιμένει μέχρι το 2014 για να ζητήσει και πάλι άδεια για να κάνει ένα παιδί.

Οι φήμες θέλουν τη Ριάνα να προχωράει σε γρήγορο μυστικό γάμο κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς.

Η τραγουδίστρια έχει ήδη συζητήσει να εμφανιστεί στο εμπορικό κέντρο Westfield στην περιοχή Stratford στα ανατολικά του Λονδίνου και να ανάψει το δέντρο με αμοιβή που οι φήμες λένε ότι θα αγγίξει τις 5 εκατομμύρια λίρες (6,15 εκατ. ευρώ).

Η τραγουδίστρια έφτασε πρόσφατα στην πρώτη θέση των πωλήσεων μετά από 7 χρόνια καριέρας.

Για πρώτη φορά κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση του Αμερικανικού μπίλμποαρντ με το άλμπουμ της Unapologetic.

Το τραγούδι της 'We Found Love' έχει ήδη καταφέρει να φτάσει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στη Βρετανία όπου η Ριάνα έχει ιδιαίτερη επιτυχία.

Συνολικά 4 άλμπουμ της Ριάνα έχουν φτάσει στην πρώτη θέση στη Βρετανία.
Όσο για τις ΗΠΑ, το Unapologetic πούλησε 238.000 αντίτυπα εκτινάσσοντας τη Ριάνα στην κορυφή των τσαρτς.

Σ.Κ.