Βιωματικό εργαστήριο ψυχολογίας της ευτυχίας - Έλα και εσύ!

05.12.2012
Ένα σεμινάριο για την ευτυχία... ναι σε καιρό κρίσης υπάρχει και αυτό! Ένα σεμινάριο με τίτλο «7 κινήσεις για αύριο ένα πράγμα για πάντα».

Ένα σεμινάριο για την ευτυχία... ναι σε καιρό κρίσης υπάρχει και αυτό! Ένα σεμινάριο με τίτλο «Το παιχνίδι της σεροτονίνης. Επτά κινήσεις για αύριο, ένα πραγμα για πάντα».

  • Τι είναι: Βιωματικό εργαστήριο ψυχολογίας της ευτυχίας. Η ψυχολογία της ευτυχίας είναι η απρόσμενα θετική στροφή της επιστήμης της ψυχολογίας, που συμβαίνει την τελευταία δεκαετία, προς την ερώτηση τι μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε άνθρωπος για να απολαμβάνει περισσότερη ευτυχία στη ζωή του.
  • Τι θα κερδίσεις: Επτά διαφορετικούς άμεσα εφαρμόσιμους τρόπους για να επηρεάζεις συνειδητά τη νευροχημεία σου, να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου (ίσως και των ανθρώπων γύρω σου) και σε κάθε κατάσταση να επηρεάζεις την καθημερινότητά σου με τη σκέψη σου.
    Γιατί είτε το ξέρεις είτε όχι ή ευτυχία είναι μόνο μια χημική αντίδραση που συμβαίνει μέσα μας!
  • Για ποιον είναι: Για εσένα που θέλεις περισσότερα από τη ζωή σου, είσαι έτοιμος να παλέψεις για αυτό και ξέρεις ότι ο μόνος που μπορείς να τα ζητήσεις είσαι ΕΣΥ.

Info:

ΠΟΤΕ: 08/12/2012 στις 2:30
ΠΟΥ: Ξενοδοχείο "Fresh", Σοφοκλέους 26, +30 210 5248511,
Διάρκεια: 6 ώρες
Πληροφορίες - κρατήσεις: 21111986009
& online http://www.onelife-now.info.