Η μεγαλή γιορτή για την ηλεκτρονική μουσική της Αθήνας

06.12.2012
Mια γιορτή για την ηλεκτρονική μουσική της Αθήνας, ένα φεστιβάλ ανεξάρτητων καλλιτεχνών θα λάβει χώρα για 6 ολόκληρες μέρες από τις 24 έως τις 29 Δεκεμβρίου σε όλους τους χώρους του six d.o.g.s.

Mια γιορτή για την ηλεκτρονική μουσική της Αθήνας, ένα φεστιβάλ ανεξάρτητων καλλιτεχνών θα λάβει χώρα για 6 ολόκληρες μέρες από τις 24 έως τις 29 Δεκεμβρίου σε όλους τους χώρους του six d.o.g.s. Performances, live, installations, προβολές, dj sets, ειδικά πακέτα βινυλίων και σεμινάρια απο τους καλλιτέχνες και συνεργάτες της Νtrop Recordings.

Οι Γιώργος Μαραζιώτης & Ηellopanos θα παρέμβουν στο project space και θα δημιουργήσουν ένα εργαστήριο / gallery οπου θα λάβουν μέρος οι παρακάτω δράσεις:

24.12 Project space – opening
The Bar – Serafim Tsotsoni & Joalz dj sets

http://www.joalz.net & http://www.soundcloud.com/serafim-tsotsonis

25.12 Installations, diy vinyl store, backstage συναντήσεις της ετικέτας με τους μουσικούς παραγωγούς

26.12 Δημήτρης Παπαδάτος > The Ηydra live performance
Χρησιμοποιώντας 2 Nintedo DS10 κι ένα πικάπ ο Δημήτρης Παπαδάτος παρουσιάζει 2 ημίωρα live sets βασισμένα στην επερχόμενη κυκλοφορία Febbre della baracca / The naked sun. http://dimitrispapadatos.tumblr.com

Games for life, a modular synthesis lab
Σεμινάριο για τον σχεδιασμό και την σύνθεση ήχων με ηλεκτρονικά μέσα και με έμφαση στις τεχνικές της modular synthesis. http://www.gameoflifeproject.com

27.12 Φέρε το demo σου, άκουσε πρώτος τις επερχόμενες κυκλοφορίες του label.
28.12 Live streaming από το Τόκιο. Ο Shunsuke Akimoto παρουσιάζει το Takachiho E.P που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Νtrop. Η τεχνική επιμέλεια είναι του Filtermusic. http://www.filtermusic.net

Η Violet louise παρουσιάζει live το Cardinals & Lovers E.P. https://youtu.be/hW9e7BvJhm4

29.12 Gig space – closing party Giganta Live, Leon Segka & Lee Burton, Chevy.
H Ελένη Αδαμοπούλου (Giganta) πρόσφατα προστέθηκε στο remix roster του label με το “Ache by Giganta remix” στο “Οur team never won” του Felizol. O Chevy απο το Needless στο άψογο diverse χορευτικό του σετ και τελος Οι Leon Segka & Lee burton κλείνουν 4 έτη συνεργασίας και θα προσφέρουν ένα μοναδικό βράδυ στο dancefloor.

Για τους λάτρεις του βινυλίου η Νtrop έχει ετοιμάσει μια εορταστική προσφορά: Μαζί με συγκεκριμένες αγορές, δίνει δώρο έναν χειροποίητο ειδικό φάκελο/τσάντα βινυλίων, που σχεδίασε η Redo.


Info
Που: six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Πότε: 24 έως τις 29 Δεκεμβρίου

T: +30 210 3210510

http://www.redo.gr / http://www.ntroprecordings.com

Ελεύθερη είσοδος