Έξαλλος ο Μορισέι με την Κέιτ για το θάνατο της νοσοκόμας

13.12.2012
Ποτέ δεν έκρυψε την αντιπάθειά του για την βασιλική οικογένεια ο Μορισέι (Morrissey) κι έτσι με αφορμή το θάνατο της νοσοκόμας βρήκε αφορμή για να επιτεθεί στην Κέιτ Μίντλετον.

Ποτέ δεν έκρυψε την αντιπάθειά του για την βασιλική οικογένεια ο Μορισέι (Morrissey) κι έτσι με αφορμή το θάνατο της νοσοκόμας βρήκε αφορμή για να επιτεθεί στην Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton)

Ο τραγουδιστής που στο παρελθόν έχει αποκαλέσει τον Πρίγκιπα Χάρι “εντελώς ηλίθιο”, τώρα αποκαλεί την Δούκισσα Κέιτ “σοκαριστικά απάνθρωπη”. Ο Μορισέι κατηγορεί την βασιλική οικογένεια για το θάνατο της νοσοκόμας Jacintha Saldanha που αυτοκτόνησε ύστερα από τη φάρσα που της έκαναν δύο Αυστραλοί μουσικοί παραγωγοί.

Μιλώντας σε εφημερίδα στη Νέα Ζηλανδία δήλωσε: “Δεν είναι μόνο επειδή δύο DJ στην Αυστραλία της έκαναν μια φάρσα που η γυναίκα αυτοκτόνησε, ήταν η πίεση γύρω της”. Αν και ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι η πίεση ασκείται κι από τα μέσα που γράφουν γι’αυτή την ιστορία, ωστόσο πιστεύει ότι η μέγιστη πίεση οφείλεται στο Παλάτι.

Μιλώντας για την Πριγκίπισσα του Κέιμπριτζ ο τραγουδιστής δήλωσε: “Ήταν στο νοσοκομείο, νομίζω ότι δεν είχε καν λόγο να είναι εκεί. Τώρα δεν ντρέπεται καθόλου για το θάνατο αυτής της γυναίκας, δεν είπε τίποτα για το θάνατο μιας αθώας γυναίκας. Η αλαζονεία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είναι πραγματικά εντυπωσιακή”.

Ο τραγουδιστής άφησε μομφές για τους λόγους που οδήγησαν την πριγκίπισσα στο νοσοκομείο. “Μήπως έχει πρόβλημα υγείας; Έχει νευρική ανορεξία ή είναι έγκυος;” Ο Μορισέι δήλωσε ότι οι βασιλικοί πρέπει να συνηθίζουν στις φάρσες καθώς το Παλάτι δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα που είναι φάρσα καθημερινά.

“Οι Αυστραλοί παραγωγοί έσπρωξαν τα πράγματα σε σημείο που ούτε οι ίδιοι πίστευαν ποτέ ότι θα φτάσουν. Όμως η πίεση που άσκησε ο περίγυρος της βασιλικής οικογένειας οδήγησε τα πράγματα στο θάνατο της γυναίκας. Και φυσικά αυτό το ξεχνάμε καθώς οι βασιλικοί πάντα απαλλάσσονται από τα πάντα”.

Σ.Κ.