Γκάγκα, Φλόρενς, Τζέι Μπλάιτζ στη σκηνή με τους Rolling Stones

17.12.2012
Οι τρεις ποπ και σόουλ ντίβες τραγούδησαν με τον Τζάγκερ το Gimme Shelter και ψηφίζουμε ποια μας άρεσε περισσότερο...

Οι Rolling Stones πενηντάρισαν και το γιορτάζουν με επετειακές συναυλίες που ξεπουλάνε μέσα σε λίγα λεπτά προφανώς και δέχονται κι επισκέψεις επί σκηνής για να σκάμε εμείς που τα βλέπουμε από το ίντερνετ και να τρελαίνονται ακόμα περισσότερο όσοι τυχεροί έχουν τα golden tickets.

Συγκεκριμένα, ο Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) και τα υπόλοιπα παιδιά αποφάσισαν να υπάρχει μάι γυναικεία παρουσία κάθε φορά που παίζουν το “Gimme Shelter “οπότε κάλεσαν στις δύο συναυλίες στο 02 Arena του Λονδίνου τη Μέρι Τζει Μπλάιτζ (Mary J. Blidge) την πρώτη μέρα και τη δεύτερη τη Φλόρενς Γουέλς (Florence Welch) -η οποία εντυπωσίασε τον Κιθ Ρίτσαρντς με το χορό της -δηλαδή δύο φωνάρες ικανές να σταθούν δίπλα στον frontman που παραμένει σέξι στα 65 του.

Για το Live στο Norwak της Αμερικής, μετά τους Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen) και Black Keys οι οποίοι τραγούδησαν το “Tumbling Dice” και “Who do you love” αντίστοιχα, ανέβηκε η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) με τα 20ποντα και την ολόσωμη ζεβρέ φόρμα για μία πετυχημένη μίμηση του Τζάγκερ. Εμείς ψηφίζουμε δαγκωτό Φλόρενς και σου αφήνουμε και τις τρεις περφόρμανς παρακάτω για να ρίξεις τη δική σου ψήφο…

Φλόρενς Γουέλς

Λέιντι Γκάγκα

Μέρι Τζέι Μπλάιτζ

Κ.Π