Οι Φιλιππίνες απειλούν με εμπάργκο τον Μπίμπερ!

20.12.2012
Ο 18χρονος τραγουδιστής κορόιδεψε έναν φιλιππινέζο αθλητή στο twitter και προκάλεσε την οργή της κυβέρνησης της χώρας το δεύτερου σε τέτοιο να θμό που τον απειλούν για εμπάργκο

Το τελευταίο διάστημα ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) συνδέεται με λίγο σουρεάλ ιστορίες όπως εκείνη την παρανοϊκή ιδέα που είχε ένας κατάδικος για την απαγωγή , τη δολοφονία και τον ευνουχισμό του και στη συνέχεια την πώληση των γεννητικών του οργάνων και την άλλη που παραλίγο να βάλει σε κίνδυνο την καριέρα μιας Ολυμπιονίκη και φανατικής του θαυμάστριας.

Για το καινούριο περιστατικό, έχει ευθύνη κι ο ίδιος και δεν πρόκειται να ξαναμπεί στον πειρασμό να πιάσει στα tweets του κάποιον Φιλιππινέζο. Ο 18χρονος τραγουδιστής, ύστερα από την ήττα του μποξέρ Μάνι Πακιάο (Manny Pacquiao) σ’ έναν μεγάλο αγώνα στο Λας Βέγκας, πόσταρε σατιρικές φωτογραφίες του αθλητή με τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) και τον Σίμπα(Simpa) από το Lion King, κοροιδεύοντας τον.

Οι κυβέρνηση των Φιλιππίνων ενημερώθηκαν για την αντιμετώπιση του Μπίμπερ προς τον Πακιάο κι έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση υποννοώντας πως ο Τζάστιν κινδυνεύει να γίνει persona non grata στη χώρα τους.

«Ο κύριος Μπίμπερ θα έπρεπε να ξέρει πως η πορεία του Πακιάο είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αποφασιστικότητας και πίστης στο Θεό και παρά το ανάστημα του, δείχνει την ταπεινότητα και τη χάρη του ακόμα και στην ήττα» δήλωσαν και πρόσθεσαν πως περιμένουν την απολογία του ποπ σταρ αλλιώς θα του απαγορεύσουν την είσοδο στη χώρα.

Κ.Π