"H Γουίτνεϊ Χιούστον δολοφονήθηκε για χρέη..."

27.12.2012
Βίντεο που αποδεικνύει τη δολοφονία της μεγάλης σταρ έχει στα χέρια του το FBI, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ιδιωτικού ντεντέκτιβ.

Πανικός έχει δημιουργηθεί από τους ισχυρισμούς ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ που αποκαλύπτει ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) έπεσε θύμα δολοφονίας και ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του σχετικό βίντεο που αποδεικνύει τα λεγόμενά του. O Πολ Χεμπλ (Paul Huebl) αναφέρει μάλιστα ότι έχει παραδώσει το υλικό στο FBI...

Σύμφωνα με τη Νational Enquirer, ο Χεμπλ πιστεύει ότι η Χιούστον είχε γίνει στόχος από πολύ ισχυρούς ναρκοεμπόρους, που έστειλαν ανθρώπους τους να... συλλέξουν το τεράστιο χρέος της για τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τις φήμες η Γουίτνεϊ χρωστούσε 1.5 εκ. δολλάρια και ο ντετέκτιβ σημειώνει ότι οι ναρκέμποροι παρενοχλούσαν και στο παρελθόν την Χιούστον, προσπαθώντας να πάρουν τα χρήματα που χρωστούσε.

Το εν λόγω βίντεο δείχνει δύο άγνωστους άνδρες που επανειλημμένα επισκέπτονταν το δωμάτιο της Χιούστον και τη συνόδευαν παντού, τους οποίους ο ντετέκτιβ θεωρεί υπεύθυνους για τη δολοφονία της απορρίπτοντας το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ή ατυχήματος.

Τα σημάδια στο σώμα της, θεωρεί ο Χεμπλ, δείχνουν πάλη για τη ζωή της, και μαρτυρούν βίαιο καυγά. Ο ίδιος ελπίζει σε έναρξη εγκληματικής έρευνας, ενώ το FBI ακόμη δεν έχει προβεί σε σχετικό σχόλιο...

Ε.Σ.