Παράτησαν την απίστευτα αργοπορημένη Μινάζ ανήμερα Χριστουγέννων

28.12.2012
Την ημέρα των Χριστουγέννων, η 29χρονη ποπ ντίβα άφησε το κοινό να την περιμένει δύο ώρες με αποτέλεσμα κάποιοι ν' αποχωρήσουν νωρίτερα απ' ότι είχαν προγραμματίσει.

Έχει κι η υπομονή τα όρια της και πολλοί φανς της Νίκι Μινάζ (Nicki MInaj) ανήμερα των Χριστουγέννων δεν αποφάσισαν να μην της κάνουν τη χάρη λόγω της «αγιας μέρας» και να μην την περιμένουν μέχρι ν αποφασίσει να βγει στη σκηνή.

Η 29χρονη ράπερ/ποπ σταρ/ fashion μπλέντερ, είχε συμφωνήσει με τους ιδιοκτήτες γνωστού κλαμπ της Νέας Υόρκης, Webster Hall να εμφανιστεί στις 1:30 αλλά εκείνη βγήκε στις 4, ισχυριζόμενη πως έπρεπε να ξεκουράσει τη φωνή της.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις κάποιας πηγής στη New York Daily News, το πρόβλημα ήταν πως αρκετοί από την ομάδα της, ανάμεσα τους και ο Fat Joe δεν είχαν καταλάβει το λόγο που ήταν τόσες ώρες στα παρασκήνια και πολλές παρέες νευρίασαν κι έφυγαν.

Όταν τελικά βγήκε με τη φαντεζί χριστουγεννιάτικη εξτραβαγκάτζα που εννοείται τόνιζε τις περίφημες καμπύλες της, οι περισσότεροι από αυτούς που έμειναν δεν έκρυψαν την ενόχληση τους από την αργοπορία τους αλλά η Μινάζ η οποία κατέβηκε από τα vip στον κόσμο, δεν πτοήθηκε και πολύ. Σημείωσε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η φωνητικές της χορδές παρουσίασαν πρόβλημα αφού τον περασμένο Αύγουστο είχε ακυρώσει συναυλία της στην Αγγλία λόγω ζημιάς στη φωνή της.

Κ.Π