Φαν διέρρηξε το σπίτι της Ριάνα απλά για να τη δει

28.12.2012
Η 25χρονη τραγουδίστρια δέχτηκε έναν απρόσμενο επισκέπτη την ώρα που ετοιμαζόταν να βουτήξει στην πισίνα της χλιδάτης βίλας της.

Η Ριάνα (Rihanna) ύστερα από μία χρονιά συνεχόμενου στριπτίζ στο twitter, το instagram, εξώφυλλα περιοδικών, ασταμάτητες συναυλίες παντού και μανιακές κυκλοφορίες καινούριων κομματιών μάλλον επειδή θα τελείωνε ο κόσμος, αποφάσισε να πατήσει το pause.

Έκλεισε μία βίλα στα Μπαρμπέιτνος για τα Χριστούγεννα ειδικά για εκείνη τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) και τη μαμά της, κάτι σαν «έλα να πάμε στο νησί, η μάνα σου εγώ κι εσύ» δηλαδή, για να χαλαρώσουν όλοι μαζί. Αν ακόμα προβληματίζεσαι για το αν είναι ακόμα μαζί με τον Μπράουν καλύτερα ν’ αυτό αφήσεις αλλιώς το 2013 θα σε βρει να προσπαθείς να λύσεις αυτόν τον άλυτο και σημαντικότατο γρίφο.

Την ώρα που η 25χρονη τραγουδίστρια έκανε ηλιοθεραπεία στην πισίνα, ξαφνικά εισέβαλε στο χώρο ένας φανατικός θαυμαστής της ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την Καραϊβική αποκλειστικά για να διαρρήξει το σπίτι της και να τη δει από κοντά.

Αν κι έφτασε πολύ κοντά στη RiRi, τον άρπαξαν οι bodyguards απομακρύνοντας της από εκείνη και σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, ο φαν ήταν εντελώς άκακος και δεν έβαλε σε κανένα κίνδυνο το είδωλο τοαλλά δε μπορούσαν να τον αφήσουν να την πλησιάσει παραπάνω. Αργότερα τον άφησαν να φύγει χωρίς να τον οδηγήσουν στην αστυνομία για να τον συλλάβουν για καταπάτηση ιδιωτικού χώρου όπως γίνεται συνήθως.

Κ.Π