Σίσι Χιούστον: Θυμώνω που η Γουίτνεϊ πέθανε μόνη

24.01.2013
Η 70χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε αυτό που την τυραννάει εδώ και καιρό σε ένα νέο βιβλίο που τιτλοφορείται Remembering Whitney.

Η Σίσι Χιούστον (Cissy Houston) δήλωσε εκνευρισμέη που η κόρη της Γουίτνεϊ (Whitney) πέθανε μόνη της...

Η 70χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε αυτό που την τυραννάει εδώ και καιρό σε ένα νέο βιβλίο που τιτλοφορείται Remembering Whitney.

Το βιβλίο μιλάει για το πρόβλημα ναρκωτικών που αντιμετώπιζε η Γουίτνεϊ, για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) και τον πρόωρο θάνατό της τον περασμένο Φεβρουάριο.

"Είμαι θυμωμένη που έφυγε μόνη της σε αυτές τις συνθήκες " γράφει η Σίσι. "Με θυμώνει αυτό".

Η ντίβα της σόουλ πέθανε τη νύχτα πριν τα βραβεία Γκράμι , όταν πνίγηκε στη μπανιέρα του δωματίου στο ξενοδοχείο που έμενε, με ίχνη κοκαϊνης στο σώμα της... Οι τελευταίες μαρτυρίες τη θέλουν να δολοφονήθηκε για χρέη...

Η Σίσι στο βιβλίο αμφισβητεί και τις ικανότητές της ως μητέρα.. "Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να την έχω σώσει με κάποιο τρόπο. Δεν υπάρχει βιβλίο για το πώς να είσαι σωστός γονιός. Αρχισε τα πάρτυ και την ξέφρενη ζωή και δεν ήξερα πώς να τη σταματήσω. Πάντα αναρωτιόμουν τι έκανε τη νύχτα, πού ήταν και με ποιους". Οσο για τον Μπόμπι Μπράουν γράφει "Τον κατηγορώ για τον τρόπο που της φέρθηκε, αλλά όχι για το πρόβλημα της ίδιας με τις ουσίες".

Ε.Σ.