Οι παπαράτσι τσάκωσαν τα πιτσουνάκια Ριάνα και Κρις!

06.02.2013
Μπορεί να προκαλεσε αναστάτωση στα διεθνή ΜΜΕ με την επανασύνδεση της με τον Κρις Μπράουν, αλλά η καλλονή από τα Μπαρμπέιντος δε φαίνεται να ενδιαφέρεται και πολύ...

Η Ριάνα (Rihanna) ήταν παρέα με τον καλό της Κρις Μπράουν (Chris Brown) όταν άρχισαν να αστράφτουν τα φλας των παπαράτσι, καθώς έφευγαν από στούντιο ηχογράφησης στο Μπέβερλι Χιλς μετά απο ένα session που κράτησε πάνω από πέντε ώρες και τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Εκείνη έκανε τα πάντα για να κρατήσει το κεφάλι της κάτω και να μη φωτογραφηθεί, αλλά οι φιγούρες και των δύο μέσα στην Πόρσε του Μπράουν φαίνονταν πεντακάθαρα, παρά τα γυαλιά και τα καπέλα.

Πρόσφατα η Ριάνα μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone και δήλωσε τον έρωτα της για τον Μπράουν καθώς και το γεγονός ότι έχει αποφασίσει να του δώσει άλλη μία ευκαιρία, λέγοντας μεταξύ άλλων "Ακόμη κι αν είναι λάθος, είναι δικό μου. Μετά από τόσα χρόνια που βασανίστηκα, ήμουν θυμωμένη και είχα μαύρη ψυχολογία, καλύτερα να ζήσω την αλήθεια μου και να επωμιστώ τις συνέπειες. Μπορώ να το αντιμετωπισω".

Ε.Σ.