"Καλύτερα να αυτοκτονήσω παρά να παντρευτώ την Κέιτι Πέρι.. ξανά"

08.02.2013
Ο βρετανός κωμικός είχε παντρευτεί την αμερικανίδα τραγουδίστρια στην Ινδία το 2010 αλλά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου 14 μήνες αργότερα.

Ο Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) δήλωσε αστειευόμενος (?) ότι καλύτερα να αυτοκτονήσει παρά να παντρευτεί ξανά την Κέιτι Πέρι (Katy Perry).

Ο βρετανός κωμικός είχε παντρευτεί την αμερικανίδα τραγουδίστρια στην Ινδία το 2010 αλλά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου 14 μήνες αργότερα.

Κατα τη διάρκεια ενός παιχνιδιού και ενώ ήταν καλεσμένος σε μια ραδιοφωνική εκπομπή, ο σταρ είχε να επιλέξει με ποια από τις παρακάτω θα έκανε σεξ, ποια θα πυροβολούσε ή ποια θα παντρευόταν ("shoot, sh*g or marry"). Οι επιλογές του ήταν η Κείτι Πέρι, η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και η Τζέρι Χάλιγουελ (Geri Halliwell).

“Εχω ήδη παντρευτεί μία από αυτές, δεν μπορεί να παντρεύεσαι τον ίδιο άνθρωπο συνέχεια, θα ήταν ένας τρελός κύκλος" είπε στους παρουσιαστές της εκπομπής.

Δε θέλω να παντρευτώ καμία τους! Αυτό που θα έκανα θα ήταν να πάρω το όπλο και να αυτοκτονήσω!”

Να σημειώσουμε ότι ο Ράσελ είναι γνωστός... 'γυναικάς' και έχει συνδεθεί τόσο με τη Ντέμι Μουρ όσο και με τη Τζέρι Χαλιγουελ στο παρελθόν, με τις οποίες απόλαυσε σύντομους δεσμούς...

Πρόσφατα μάλιστα ακούστηκε ότι κάνει γιόγκα με την Ντέμι Μουρ και σκέφτονται να ταξιδέψουν παρεία στην Ινδία για να κάνουν ..πρακτική.

Οταν ρωτήθηκε ο ίδιος είπε "Δεν ξέρω πραγματικά πώς τους έρχονται αυτά που γράφουν! Αυτή είναι μία τρελή ιδέα, εγώ δουλεύω κι εκείνη είναι πολύ απασχολημένη".

Ε.Σ.