Την πίεσε η μαμά της να κάνει σεξ για πρώτη φορά

07.03.2013
Σοκαριστικές αποκαλύψεις περιλαμβάνονται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Σάσι Πάρκερ, κόρης της μεγάλης Αμερικανίδας ηθοποιού Σίρλεϊ ΜακΛέιν.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις περιλαμβάνονται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Σάσι Πάρκερ, κόρης της μεγάλης Αμερικανίδας ηθοποιού Σίρλεϊ ΜακΛέιν.

Με τίτλο «Lucky me: My life with and without my mom» η αποκαλυπτική αυτοβιογραφία κυκλοφορεί εδώ και έναν μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας σπιλώσει τη φήμη της σταρ καθώς παρουσιάζει γλαφυρά τον τρόπο με τον οποίο η ΜακΛέιν έσπρωξε την κόρη της στην πρώτη της σεξουαλική επαφή με σεξοθεραπευτή ενώ η ίδια βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο. Μητέρα δύο παιδιών σήμερα, χωρίς σύζυγο στο πλευρό της, η Σάσι υποστηρίζει ότι η γυναίκα που την έφερε στη ζωή ήταν απούσα από τη ζωή της μέχρι τα 17 της.

Λίγο πριν ενηλικιωθεί, προσκεκλημένη στο παραθαλάσσιο διαμέρισμα της ΜακΛέιν στην Καλιφόρνια μαζί με τον Μπραντ, τότε αγόρι της, η Σάσι ισχυρίζεται ότι γνώρισε τους σεξοθεραπευτές Φίλις και Εμπερχαρντ.
Εκεί, ύστερα από παρακίνηση των τελευταίων, που διατείνονταν πως επρόκειτο για μοναδική ευκαιρία ώστε η παρθένα έφηβη να έχει την απαιτούμενη στήριξη, είχε την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία. «Νομίζω ότι είναι μια υπέροχη ιδέα. Είμαστε όλοι εδώ για να σε βοηθήσουμε, αγάπη μου» ήταν τα λόγια της Σίρλεϊ ΜακΛέιν, κατά την κόρη της. «Αισθάνθηκα σαν τη Μία Φάροου περιτριγυρισμένη από τους σατανιστές στο ''Μωρό της Ρόζμαρι''» δηλώνει η Σάσι στο βιβλίο της και προσθέτει πως έκανε όπως της είπαν, «ανήμπορη να αντισταθεί σε τρεις παντοδύναμους ενηλίκους».