O εκατομμυριούχος κύριος Λέβιν!

07.03.2013
Ο 31χρονος τραγουδιστής έχιε ανεβάσει τις μετοχές του και είναι πλέον μέσα σοτυς καλλιτέχνες με το μεγαλύτερα κασέ στη βιομηχανία της μουσική και όχι μόνο.

Ο Άνταμ Λέβιν (Adam Levine) μαζί με τα τατουάζ του είναι ξαφνικά στις πρώτες θέσεις των ισχυρών της μουσικής. Εκεί που νόμιζες ότι είναι απλά ο τραγουδιστής των Maroon 5 οι οποίοι πουλάνε σαν τρελοί και κριτής του Voice, το όνομα του έχει δίπλα την ιδιότητα του σχεδιαστή της φίρμας Kmart, του ιδιοκτήτη δισκογραφική εταιρίας, του επίσημου εκπροσώπου της Proactiv και φυσικά του καρδιοκατακτητή μοντέλων.

Ο 31χρονος καλλιτέχνης ο οποίος συμμετείχε και στη σειρά American Horror Story, είναι κάτοχος 35 εκατομμυρίων δολαρίων τα οποία θ’ αυξηθούν σύντομα, ποζάρει στο εξώφυλλο του Hollywood Reporter με το σίγουρο ύφος ενός πετυχημένου, εκατομμυριούχου businessman και ο μάνατζερ Ίρβινγκ Άζοφ (Irving Azoff) λέει γι αυτόν πως «Ο Άνταμ είναι τώρα μία παγκόσμια αυτοκρατορία».

Η θέση του κριτή στο The Voice, τον απογείωσε και τον μεταμόρφωσε από ρόκερ "σε εργολάβο" όπως έχει δηλώσει ο ίδιος γιατί ήταν η πρώτη δουλειά που δεν σχετίζονταν απλά με τη μουσική αλλά με όλο το πακέτο που πρέπει να έχει κάποιος και αν το σκεφτείς, είναι και η πρώτη φορά που κατάλαβε ο κόσμος πως μπορεί να σταθεί και σόλο χωρίς τη μπάντα του.

Ένας άλλος λόγος που μπήκε στα ταμπλόιντς και στο στόχαστρο των περιοδικών,έ χει γένος θηλυκό και ατελείωτα πόδια αφού η σχέση του με το μοντέλο της Victoria Secret, Anne V τον έφερε μέχρι και την πασαρέλα. Αν μέσα στο διάστημα των δύο χρόνων έχει καταφέρει να κερδίσει τόσα λεφτά τότε φαντάσου τι θα γίνει από δω και πέρα.

Κ.Π