Αναβολή για τον Λεωνίδα Μπαλάφα στον Σταυρό

21.10.2013
Ήχοι, rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, σχεδόν από όλη την μουσική γκάμα, παντρεμένοι σε ένα μείγμα, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό και αυτοσχεδιασμούς πάνω στο προσωπικό του ύφος.

Λόγω θανάτου στενού συγγενικού προσώπου μέλους της μπάντας, η πρεμιέρα στον Σταυρό του Νότου του Λεωνίδα Μπαλάφα αναβάλλεται για την επόμενη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική παραγωγή με τίτλο "Απηλιώτης", στην μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου plus από την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα, παρέα με τους μουσικούς με τους οποίους ηχογραφήθηκε ο δίσκος. Ένα πρόγραμμα με παραδοσιακό ύφος και άρωμα ανατολής με βιολοκλάρινα, λαφτομπούζουκα και κιθαρομπαγλαμάδες.

Εκτός από τα νέα του τραγούδια, θα ακουστούν διασκευασμένα παλιότερα τραγούδια του, καθώς και αγαπημένα άλλων καλλιτεχνών. Από τις εμφανίσεις δεν θα λείψουν οι γνωστές στιγμές αυτοσχεδιασμού, όπως και ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Μαζί του οι:
Νίκος Μέρμηγκας

Δημήτρης Γάσιας

Κώστας Φόρτσας

Σπύρος Μπίτζας

Κώστας Καλατζής

Αντώνης Τζίκας

Info
Που: Σταυρός του Νότου Club – Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

Πότε: Απο Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα

Ώρα προσέλευσης: 22.30 - Είσοδος: 10€ με μπύρα/κρασί

Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/leonidasbalafas / https://www.facebook.com/groups/leonidasbalafas / https://www.stn.gr