Παντρεύεται η Γκάγκα;

12.03.2013
Η 26χρονη ποπ σταρ και το πανέμορφο μοντέλο ζουν τον μεγάλο έρωτα και σκέφτονται σοβαρά να πάνε τη σχέση τους στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) δεν περνάει και την καλύτερη της φάση όσον αφορά την υγεία της αφού όπως είχαμε πει τότε, ακύρωσε όλη την υπόλοιπη περιοδεία της για να κάνει εγχείρηση στο ισχίο και τώρα αναρρώνει μακριά από σκηνές και φλας στέλνοντας γράμματα στους θαυμαστές της. Όμως δεν είναι μόνη της στο κρεβάτι του πόνου.

Είναι δίπλα της ο ωραίος της ημέρας Τέιλορ Κίνει (Taylor Kinney) με τον οποίο είναι ζευγάρι από τον Σεπτέμβριο του 2011 και αυτό το διάστημα μένει μαζί του στο Σικάγο όπου ο Κίνει κάνει γυρίσματα για τη σειρά Vampire Diaries στην οποία πρωταγωνιστεί και παραμένουν πολύ ερωτευμένοι.

Σ’ ένα από τα βίντεο του You and I είχαν ντυθεί νύφη και γαμπρός αλλά σύμφωνα με τη φίλη της dj Starlight αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα καθώς πιστεύει πως θα βάλουν βέρες πολύ σύντομα.

«Μου έχει πει πως είναι ο ένας και μοναδικός και η αλήθεια είναι ότι το νιώθεις αυτό αμέσως μόλις τους δεις μαζί. Γεννήθηκαν για να είναι μαζί". Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πολύ καυτός για να είναι κουλ αλλά τώρα νομίζω ότι είναι απίστευτος. Δεν νομίζω ότι είναι και μεγάλο μυστικό ότι είναι έτοιμοι να παντρευτούν μέσα στον χρόνο. Υπάρχει μια περίοδος το καλοκαίρι που εκείνος δεν έχει γυρίσματα ούτε εκείνη σημαντικές υποχρεώσεις στο στούντιο, οπότε να περιμένετε την ανακοίνωση» αποκάλυψε στην εφημερίδα Sun προσθέτοντας πως όταν η 26χρονη τραγουδίστρια έχει χρόνο να είναι οπουδήποτε, είναι πάντα μαζί του.

Κ.Π