Ρίτα Όρα: Ο Ρομπ Καρντέσιαν μου κατέστρεψε την καριέρα

13.03.2013
H 22χρονη ποπ σταρ μίλησε για το περιστατικό με τον πρώην της ο οποίος την είχε διασύρει μέσω twitter όταν χώρισαν.

Η Ρίτα Όρα (Rita Ora) είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο συμπαθητικές γυναικείες παρουσίες στη mainstream σκηνή και ξεχωρίζει χωρίς πολλές εκκεντρικότητες αλλά ο τύπος της κίτρινης μεριάς έχει ασχοληθεί αρκετές φορές μαζί της όπως και οι παπαράτσι τους οποίους στην αρχή προσπαθούσε ν’ αποφύγει με αστείους τρόπους.

Πριν κάποιους μήνες είχαμε πει πως ο πρώην της Ρομπ Καρντέσιαν (Rob Kardashian) της γνωστής ριαλιτοοικογενειας την είχε κατηγορήσει μέσω twitter μετά τον χωρισμό τους πως τον είχε απατήσει με 20 άνδρες ξεπερνώντας κατά πολύ τα όρια της κατινιάς και είχε διαδώσει πως την είχε αφήσει έγκυο.

Η 22χρονη τραγουδίστρια στην πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Look αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Ρομπ και πως δε θεωρεί πως το να μοιράζεσαι τα προσωπικά σου δημόσια δεν είναι κι ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσεις τα ψυχολογικά σου και παραλίγο να της καταστρέψει την καριέρα.

«Όταν είσαι με κάποιον για ένα διάστημα και αποφασίζει να εκφράσει τα συναισθήματα του δημόσια- δε θεωρώ πως είναι κάποιου είδους θεραπεία αλλά νομίζω πως όλοι αντιμετωπίζουν τους χωρισμούς διαφορετικά. Πρέπει να κάτσεις λίγο να σκεφτείς μόνος σου τα πράγματα πριν πας στο twitter για να δεις αν έχεις σώας τα φρένας.» είπε χαρακτηριστικά η Ρίτα.

Επιπλέον συμπλήρωσε πως γενικά δεν ασχολείται με γεγονότα που δεν αξίζουν προσοχής αλλά με το συγκεκριμένο αναγκάστηκε να αντιδράσει και όσο για το twitter , μπορεί πολύ εύκολα να σου καταστρέψει τη ζωή όπως νόμιζε πως θα γινόταν στην περίπτωση του Καρντέσιαν.

Κ.Π