O γάμος σχόλασε: Χώρισε η Μάιλι Σάιρους

13.03.2013
Η 23χρονη τραγουδίστρια χάλασε τελικά τον αρραβώνα με τον ωραίο Λίαμ που πέταξε μέχρι την Αυστραλία για να φύγει όσο πιο μακρία γίνεται.

Ακόμα κι αν δεν έβγαινε κάποιος να το πει επίσημα, το τελευταίο διάστημα σπάνια τους έβλεπαν μαζί σε εξόδους και πάρτυ, εκείνη έχει φουλάρει το instagram με φωτογραφίες της από παντού, πήγαινε στα γυρίσματα του γιατί τον ζήλευε και όπως όλα δείχνουν ο γάμος δε θα έρθει ποτέ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα φίλων τους, η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) και ο Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) οι οποίοι είχαν γνωριστεί το 2009 στην ταινία «The Last Song» ,χώρισαν ένα χρόνο μετά τον αρραβώνα τους με την 23χρονη να φωτογραφίζεται από τους παπαράτσι στο αμάξι του φίλου της Πολ Κούρι (Paul Khoury) χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων.

« Η σχέση της Μάιλι και του Λίαμ τελείωσε. Εκείνη της αρέσει να παρτάρει αγρίως και να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα κάτι που έγινε πρόβλημα γι’ αυτόν.» ανέφερε μία πηγή στη Sun ενώ ένας άλλος πρόσθεσε πως έχουν ξαναχωρίσει παλαιότερα γιατί η αρραβωνιαστικιά του ηθοποιού νόμιζε ότι την απατάει αλλά το αρνήθηκε στο twitter.

Ο 23χρονος γόης είχε κινήσει υποψίες όταν έφυγε από ένα πάρτυ των Όσκαρ με την Τζένουαρι Τζόουνς (January Jones) την ώρα που η Μάιλι βρισκόταν σε άλλο πάρτυ μόνη της και τώρα έχει πάει στην Αυστραλία στον αδερφό του Κρις για να είναι μάλλον όσο πιο μακριά γίνεται από τη Σάιρους. Οι δυο τους δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα το χωρισμό τους αλλά ίσως να είναι και περιττό.

Κ.Π