Remix στους Depeche Mode!

09.05.2013
Μετά την κυκλοφορία του πρόσφατου album των Depeche Mode, ‘Delta Machine’, ζητήθηκε από τους αξιοσέβαστους στο χώρο της dance μουσικής, Steve Angello και Jacques Lu Cont να κάνουν ένα remix στο track ‘Soothe My Soul’, το οποίο κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Beatport, την Δευτέρα 6 Μαΐου.

Mετά την κυκλοφορία του πρόσφατου album των Depeche Mode, ‘Delta Machine’, ζητήθηκε από τους αξιοσέβαστους στο χώρο της dance μουσικής, Steve Angello και Jacques Lu Cont να κάνουν ένα remix στο track ‘Soothe My Soul’, το οποίο κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Beatport, την Δευτέρα 6 Μαΐου.

Παραμένοντας πιστά στην εκπληκτική αρχική έκδοση των Depeche Mode, το duo προκαλει πανικό στα dance floor με αυτό το track. Έχοντας αυτό ως βάση και μαζί με τα τύμπανα, το δυνατό μπάσο και τα εξαιρετικά φωνητικά, το αποτέλεσμα είναι ένα φανταστικό δείγμα club μουσικής.

Υπάρχουν λίγοι καλλιτέχνες που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στην πρόκληση του να κάνεις remix στους πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής μουσικής, τους Depeche Mode, από τους Angello και Lu Cont (Stuart Price). Έχοντας στο ενεργητικό τους αμέτρητες διακρίσεις μεταξύ τους, ο καθένας έβαλε την τεράστια εμπειρία του για την ολοκλήρωση αυτού του remix.

Το remix του ‘Soothe My Soul’ είναι η συνέχεια της πρόσφατης συναυλίας των Depeche Mode στο Troubadour club του Los Angeles, όπου σηματοδότησε το μικρότερο show στην ιστορία της μπάντας στο Los Angeles. Επιπλέον, το group πριν λίγες μέρες ξεκίνησαν την πρώτη τους παγκόσμια περιοδεία μετά από τέσσερα χρόνια στα πλαίσια της προώθησης του νέου τους studio album τους Delta Machine. Το Ευρωπαϊκό σκέλος ξεκίνησε στις 4 Μαΐου στη Νίκαια της Γαλλίας ενώ στις 10 Μαΐου θα βρεθούν στη χώρα μας. Η περιοδεία τους στην Αμερική θα αρχίσει από το Detroit στις 22 Αυγούστου.

Οι Depeche Mode είναι ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα όλων των εποχών με παγκόσμιες πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων. Δημιουργήθηκαν το 1981, οι Depeche Mode και συνεχίζουν να κερδίζουν κριτικούς και κοινό σε όλο τον κόσμο με τα albums τους και τα live τους. Τα albums της μπάντας έχουν φτάσει στο Top Ten σε πάνω από 20 χώρες, ανάμεσά τους σε Αμερική και Αγγλία.