Η Πάρις Τζάκσον αποχωρεί από την οικογένεια...

10.05.2013
Η 15χρονη κόρη του Μάικλ, έχει όλο και στενότερες σχέσεις με τη βιολογική της μητέρα, Ντέμπι Ρόου (Debbie Rowe) μετά από χρόνια που δεν είχαν καμία επαφή

Η Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson) θα φύγει από την οικογένεια και δε θα επιστρέψει ποτέ, όταν γίνει 16 χρονών, ισχυρίζεται ο νονός της.

Η 15χρονη κόρη του Μάικλ, έχει όλο και στενότερες σχέσεις με τη βιολογική της μητέρα, Ντέμπι Ρόου (Debbie Rowe) μετά από χρόνια που δεν είχαν καμία επαφή. Τώρα ο Μαρκ Λέστερ (Mark Lester) που εχει βαφτίσει και τα τρία παιδιά του βασιλιά της Ποπ, θεωρεί ότι αυτό που θα κάνει η Πάρις μόλις μπορέσει είναι να φύγει μακριά από την οικογένεια με τα τόσα...βάρη.

"Είμαι σίγουρος ότι η Πάρις θα βγάλει τον εαυτό της απο τους Τζάκσον - Θα φύγει και δε θα γυρίσει ποτέ" δήλωσε στο περιοδικό Grazia. "Ειμαι χαρούμενος που έχει την Ντέμπι στη ζωή της".

Η Πάρις γιόρτασε τα 15α γενέθλιά της μαζί με τη μητέρα της τον περασμένο μήνα.

Από το 2009 που πέθανε ο Μάικλ, η Πάρις, και τα αδέλφια της, Πρινς και Μπλάνκετ ζουν με τη γιαγιά τους ως κηδεμόνα, τη μητέρα του Μάικλ, Κάθριν.

Οπως έχει γίνει γνωστό υπάρχει ένταση ανάμεσα στα αδέρφια του Μάικλ, που περνάει αυτόματα και στα παιδιά. Εχει επέλθει ρήξη με την Κάθριν, καθώς όλα είναι πιθανόν θέμα της περιουσίας του Μάικλ και της μοιρασιάς της...

Ε.Σ.