Ρωσία εναντίον Μαντόνα και Γκάγκα!

02.08.2013
Ο πρώην συνεργάτης του Βλαδιμίρ Πούτιν δεν πρόκεται να αφήσει τις δύο τραγουδίστριες ατιμώρητες και τις κατηγορεί πως δεν είχαν τα σωστά έγγραφα για να ταξιδέψουν στη χώρα του.

Η Μαντόνα (Madonna) και η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) όσο και να μισούν η μία την άλλη, θα καταλήξουν στο ίδιο κελί με γειτόνισσες τις Pussy Riot. Οι ρωσικές αρχές ανακάλυψαν πως όταν ήρθαν οι δύο ποπ σταρ για να κάνουν συναυλίες στη χώρα τους στα πλαίσια των περιοδειών τους δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα και τη visa και σκέφτονται πολύ σοβαρά να γίνει δίωξη εναντίον τους.

Και οι δυο τους ταξίδεψαν με τη visa ανταλλαγής πολιτιστικών προγραμμάτων η οποία απαιτεί από τον κάτοχο της να μην κάνει τίποτα που να μην σχετίζεται με το πολιτιστικό στοιχείο και «η πολιτιστική-διάδοση πρέπει να λαμβάνει χώρα σε σχολείο, μουσείο, επιχείρηση ή άλλο ίδρυμα όπου το κοινό εκτίθεται στις απόψεις του ξένου πολιτισμού ως μέρος ενός δομημένου προγράμματος» όπως λέει στα κριτήρια.

Τα νοικά έγγραφα που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη visa δεν καλύπτει εμπορικές δραστηριότητες όπως διαφημιστικές καμπάνιες και το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Ρωσίας σκέφτεται σοβαρά να ασκήσουν ποινικές διώξεις εναντίον των τραγουδιστριών.

Αυτή που κίνησε τις διαδικασίες για να γίνουν όλα αυτά είναι ο Βιτάλι Μιλονοβ (Vitaly Milonov) δηλαδή ο μεγαλύτερος εχθρός τους, ο οποίος όταν οι περφόρμερ εμφανίστηκαν στη Ρωσία και υπερασπίστηκαν τα δικαιώματα των γκέι, τις κατηγόρησε δημόσια πως προωθούν τον σοδομισμό, την ομοφυλοφιλία, και την αμφισεξουαλικότητα και προσπάθησε να αποτρέψει τους ανήλικους να πάνε στα live.

Θεώρησε πως παραβίασαν τη νομοθεσία που απαγορεύει την προπαγάνδα υπέρ των γκέι και τους έκανε μήνυση με μοναδική χαμένη εκείνη αλλά όπως φαίνεται δεν θέλησε να σταματήσει εκεί και θέλει να τις εκδικηθεί με κάθε τρόπο. Get a life που λένε.

Κ.Π