Κάνιε Γουέστ: Ισοφαρίζει το ρεκόρ της Μαντόνα

06.08.2013
Έχοντας κερδίσει την αποθέωση κριτικής και κοινού για το πρωτοποριακό #1 Album “Yeezus”, ο Γουέστ θα ισοφαρίσει το ρεκόρ VMA εμφανίσεων της Μαντόνα!

To ΜΤV ανακοίνωσε σήμερα μέσα από τις ποικίλες social media πλατφόρμες του, πως ο Κανιε Γουέστ (Kanye West) αναμένεται να εμφανιστεί στα “2013 MTV Video Music Awards” στο Barclays Center του Brooklyn. Με την live performance του “BLKKK SKKKN HEAD”, ο Γουέστ θα εισέλθει θριαμβευτικά στα βιβλία της ιστορίας, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ VMA εμφανίσεων της Madonna. Και οι δυο καλλιτέχνες θα έχουν εμφανιστεί live σε επτά διαφορετικά VMA. Η ανακοίνωση έγινε σήμερα από το Brooklyn Bridge μέσω των social channels του MTV σε Twitter, Facebook, Instagram και Vine.

Έχοντας τρία VMA στο ενεργητικό του, ο Γουέστ μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο οπτικά άρτιες και αξέχαστες performances που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα, όπως η πρώτη ματιά στο “Watch The Throne” που έγινε η πιο επικερδής περιοδεία στην ιστορία της hip hop, το “OTIS” με τον JAY Z το 2011, η καινοτόμος, θεατρική παράσταση με το απίστευτο οπτικό show του “Runaway” το 2010, η εμφάνιση με auto-tune στο “Love Lockdown” του 2008, που ήταν ένας ήχος που επηρέασε σημαντικά τα charts των επόμενων ετών, το απίστευτα επιδραστικό sample των Daft Punk στο “Stronger”, το “Good Life” με τον T-Pain το 2007, το mega-hit “Gold Digger” με τον Jamie Foxx το 2005 και το ντεμπούτο του στα VMA με το medley των “Jesus Walks/All Falls Down/Through The Wire” μαζί με την Chaka Khan το 2004. Με την επερχόμενη live εμφάνιση του θα ισοφαρίσει την Madonna ως ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες εμφανίσεις στα VMA, με εμφανίσεις σε επτά διαφορετικές VMA διοργανώσεις.

H ανακοίνωση της εμφάνισης του ακολουθεί αυτή της Lady Gaga, η οποία θα εμφανιστεί στα VMA για να παρουσιάσει το πρώτο single από το νέο της album “ARTPOP”. Η λίστα των live VMA performers αναμένεται να συμπληρωθεί σύντομα με νέες ανακοινώσεις.