Εφιάλτης η Ριάνα στις συνεργασίες!

13.08.2013
Η 25χρονη που έγινε γνωστή αφότου την υπέγραψε στην εταιρεία του ο Jay-Z έχει υιοθετήσει μία συμπεριφορά ντίβας και έχει γίνει ανυπόφορη για όσους δουλεύουν μαζί της.

Η Ριάνα (Rihanna) είναι εφιάλτης για τους συνεργάτες της. Η 25χρονη που έγινε γνωστή αφότου την υπέγραψε στην εταιρεία του ο Jay-Z έχει υιοθετήσει μία συμπεριφορά ντίβας και έχει γίνει ανυπόφορη για όσους δουλεύουν μαζί της.

Στο περιοδικό Star ένα δημοσίευμα γράφει ότι έχει εντελώς παλαβές απαιτήσεις και στέλνει μονίμως τους συνεργάτες της να της βρουν τα πιο απίθανα πράγματα απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν τα παράξενα γούστα της και τις ιδιοτροπίες της, όπως πχ ένα μπλοκ ζωγραφικής με συγκεκριμένα χρώματα ή μία παγοκύστη σε συγκεκριμένο μέγεθος και σχήμα.

Αυτό τον καιρό περιοδεύει και λέγεται ότι έστειλε τον βοηθό της να βρει μεξικάνικο φαγητό στη Σουηδία και απειλούσε ότι δε θα βγει στη σκηνή αν δεν φάει το συγκεκριμένο πιάτο που ήθελε! Τελικά βγήκε και όταν γύρισε στο καμαρίνι, του έβαλε τις φωνές γιατί το φαγητό που είχε καταφέρει να βρει, είχε τελικά κρυώσει!

Από τότε μάλιστα που ξαναχώρισε με τον Κρις Μπράουν είναι συνέχεια κακοδιάθετη και απαίσια συνεργάτις... Ολοι της φταίνε και τίποτα δεν την ευχαριστει, γραφει το περιοδικό, είναι αγενής, φωνάζει στους πάντες και κανεις δε μπορεί να θυμηθεί πότε ήταν η τελευταία φορά που την άκουσαν να λέει 'σε παρακαλώ' ή 'ευχαριστώ'.

Ε.Σ.