Οδοντίατρος θέλει να κλωνοποιήσει τον Λένον!

22.08.2013
Ένας φανατικός πιστός των Beatles και του συντρόφου της Γιόκο Όνο είναι ο κάτοχος του δοντιού του ειδώλου του και κάνει Jurasic Park σκέψεις.

Το πρώτο πράγμα που σου ρχεται στο μυαλό όταν διαβάζεις τις δηλώσεις του Ντάνιελ Ζακ (Daniel Zuk) είναι πως σίγουρα δεν είναι στα καλά του και δε θα ήθελες να τον συναντήσεις ποτέ από κοντά. Πρόκειται για τον οδοντίατρο που έδωσε 20.000 λίρες για να αποκτήσει το δόντι του Τζον Λένον (John Lennon) το οποίο είχε αφαιρεθεί το 1960, ήταν στην κατοχή του πρώην σπιτονοικοκύρη του Σκαθαριού και πριν λίγο καιρό βγήκε σε δημοπρασία.

Ο φανατικός θαυμαστής των Beatles σκέφτηκε πως θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για να κλωνοποιήσει τον αγαπημένο του τραγουδιστή και στη συνέχεια να αναστήσει τη μπάντα φέρνοντας στη ζωή και τον Τζορτζ Χάρισον (George Harrison) αφού όπως λέει, ο Ρινγκο Σταρ (Ringo Star) έχει πει πρόσφατα πως είναι θετικός όσον αφορά την επανασύνδεση του θρυλικού συγκροτήματος.

«Αν οι επιστήμονες νομίζουν ότι μπορούν να κλωνοποιήσουν μαμούθ, τότε ο Τζον Λένον θα μπορούσε να είναι ο επόμενος. Έχω ενθουσιαστεί με την πιθανότητα να φτιάξουμε το DNA του. Πολλοί φαν των Beatles θυμούνται που ήταν όταν άκουσαν την είδηση της δολοφονίας του και ελπίζω να ζουν για να ακούσουν πως έχει άλλη μία ευκαιρία για ζωή.» ανέφερε ο Ζακ προκαλώντας έναν μικρό τρόμο με τις σκέψεις του.

K.Π