Ρίκι Μάρτιν: Ήμουν ομοφοβικός!

27.08.2013
O 41χρονος τραγουδιστής πολλα χρόνια πριν "βγει από την ντουλάπα" κερδίζοντας το χειροκρότημα μας, δεν αισθανόταν και τόσο καλά με τον εαυτό του.

Το 2010 πολλές γυναίκες φαν του έμειναν άφωνες όταν δήλωσε δημόσια μέσω μιας ανακοίνωσης στο site του πως είναι ομοφυλόφιλος και μας συγκίνησε με την ειλικρίνεια του και το θάρρος του σε μία εποχή που γινόμαστε όλο και πιο συντηρητικοί αντί να συμβαίνει το αντίθετο.

Ο Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin) είναι πατέρας δύο δίδυμων αγοριών τα οποία μεγαλώνει με τον σύντροφο του Κάρλος Γκονζάλεζ Ειμπελς (Carlos Gonzalez Abells) αλλά όπως ανέφερε στην πρόσφατη συνέντευξη του στο GQ της Αυστραλίας δεν ήταν τόσο άνετος με τη σεξουλικότητα του όταν ήταν πιο μικρός.

«Παλιά όταν μάθαινα πως κάποιος είναι γκέι, έσπαγα πλάκα μαζί τους και τους κορόιδευα. Είχα γίνει ομοφοβικός κι έπρεπε να ξεφύγω από αυτό.» αναφέρει στο περιοδικό το οποίο τον έχει εξώφυλλο και τον χαρακτηρίζει πρότυπο για όλο τον κόσμο κι όσο για τα παιδιά, δε θέλει να μεγαλώσουν σ’ ένα σπίτι με ψέματα ή να σκέφτονται πως είναι λάθος να είσαι γκέι.

Κι αν απορείς γιατί καθυστερούν τα καινούρια του τραγούδια είναι γιατί ο 41χρονος τραγουδιστής αυτή την περίοδο είναι κριτής στο αυστραλιανό The Voice για χάρη του οποίου έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα τη μουσική κι ετοιμάζεται για La Vida Loca περιοδεία τον Οκτώβριο.

Κ.Π