Σάλος με την πορνό εμφάνιση της Μάιλι Σάιρους

27.08.2013
Η 20χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στα MTV VMAS , δεν άρεσε σε κανέναν και οι αντιδράσεις συνεχίζονται ακόμα.

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) μπορεί να μην κέρδισε κανένα βραβείο στα φετινά MTV VMAS αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται πως η προκλητική εμφάνιση της με τον Ρόμπιν Θικ (Robin Thicke) στη σκηνή τρέλανε το twitter κι έκανε μαζεύοντας 4.5 εκατομμύρια mentions σε μόλις δύο ώρες δηλαδή 306,100 tweets ανά λεπτό και είναι τα περισσότερα που έχει δει η διοργάνωση μέχρι τώρα.

Αυτό όμως δε σημαίνει πως άρεσε. Η περφόρμανς της με το λατεξ μπικίνι και τα μεγάλα καρτουνίστικα γάντια παρομοιάστηκε με γιαπωνέζικο πορνό, οι περισσότεροι τη χαρακτήρισαν πολύ ενοχλητική οργίασαν τα σχόλια περί μάταιας προσπάθειας να φανεί σέξι καταλήγοντας να φαίνεται γελοία. Αυτοί που ενοχλήθηκαν πιο πολλοί ήταν οι γονείς του Parents’ Television Council που θεώρησαν πως η 20χρονη ποπ σταρ είναι εντελώς ακατάλληλη για τα κορίτσια.

«Αυτή η κοπέλα που είναι μόνο 20 χρονών, είναι προφανώς πολύ προβληματική , βαθιά διαταραγμένη και νομίζω πως ήταν λάθος να την ανεβάσουν στη σκηνή. Ήταν αηδιαστικό και ενοχλητικό αυτό που είδαμε. Δε πιστεύω πως ήταν ελκυστικό για κανέναν και εκείνη είναι πραγματικά χάλια. Δεν ήταν αστείο αλλά πολύ κακό για όποιον είναι νεότερος και επηρεάζεται εύκολα.» είπε η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής Morning Joe, Μίκα Μπρετζίνσκι (Mika Brzezinski).

Στην εν λόγω εκπομπή ήταν καλεσμένη η τηλεοπτική μαμά της Σάιρους στο Hannah Montana, Μπρουκ Σιλντς (Brooke Shields) η οποία σχολίασε για την τραγουδίστρια πως φαινόταν εντελώς απελπισμένη, προσπαθούσε να μιμηθεί τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) με τη διαφορά πως η δεύτερη έχει πάντα ένα ιδιοφυΐες κόνσεπτ και δε μπορεί (όπως κι εμείς) να καταλάβει ποιος είχε την ιδέα να εμφανιστεί έτσι:

Κ.Π