Ξεπούλησαν οι Arctic Monkeys

12.09.2013
Η αγαπημένη μπάντα από το Σέφιλντ έβγαλε καινούριο δίσκο και τους πρόσπερασε όλους με μεγάλες ταχύτητες στα charts.

Ο Άλεξ Τέρνερ (Alex Turner) έχει τρελάνει τα κορίτσια τον τελευταίο καιρό με το καινούριο του κούρεμα που θυμίζει κάτι από Έλβις (Elvis) αλλά ευτυχώς απασχολεί όλους κυρίως λόγω του καινούριου άλμπουμ της μπάντας τους και καποιοι περιμένουμε μια μέρα να τους δούμε και live.

Οι Arctic Monkeys είναι σταθερή αξία στις λίστες με τα’ αγαπημένα μας συγκροτήματα και πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν το πέμπτο άλμπουμ τους ανεβαίνοντας στις κορυφές των βρετανικών charts. Αν παρατείνουν την παραμονή τους στην κορυφή θα είναι το πρώτο εναλλακτικό γκρουπ που έχει πετύχει τέτοιο ρεκόρ κι επίσης το AM έχει πουλήσει τόσα πολλά αντίτυπα που θα ξεπεράσουν τις πωλήσεις των Daft Punk(165.00 αντίτυπα) και είναι εκτιμάται πως σύντομα θα γίνει ο δίσκος με τις γρηγορότερες πωλήσεις του 2013.

Επιπλέον σημείωσε πως είναι μέσα στους υποψηφίους για το φετινό Mercury Prize μαζί με τον Ντέιβιντ Μπάουι (David Bowie), Disclosure, Τζέιμς Μπλέικ (James Blake), Foals, Λορα Μάρλινγκ (Laura Marling), Foals, Savages και άλλους και η μεγάλη βραδιά της απονομής είναι 30 Οκτωβρίου.

K.Π