Ο Έλτον Τζον παρομοιάζει τον εαυτό του με τη Λίντσεϊ Λόχαν!

12.09.2013
O 66χρονος μουσικός και τραγουδιστής παρομοίασε τον εαυτό του με την 27χρονη ηθοποιό (και διάφορα άλλα) και δηλώνει θαυμαστής της.

Ό Έλτον Τζον (Elton John) έκανε μία μάλλον παράξενη παρομοίωση σε πρόσφατη συνέντευξη του αφού σύγκρινε τον εαυτό του με τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) όσον αφορά τον αποπροσανατολισμό στην καριέρα τους εξαιτίας των καταχρήσεων κι έγραψε επίσης και κομμάτι ("The Diving Board") αναφερόμενος σ’ εκείνη.

«Η Λίντσει Λόχαν είναι απίστευτα ταλαντούχα και είχε μεγάλη επιτυχία στην αρχή της καριέρας της αλλά κάηκε από την υπερβολική έκθεση στα μίντια και γενικά. Θα μπορούσες να πεις το ίδιο και για μένα. Τα πρώτα πέντε- έξι χρόνια της καριέρας μου όλα περιστρέφοντας γύρω από τα γυαλιά και τη μουσική.» ανέφερε ο 66χρονος τραγουδιστής στην εφημερίδα Sun.

Το τραγούδι του “The Diving Board” μιλάει για τους κινδύνους της διασημότητας και πόσο επικίνδυνη είναι τώρα απ’ ότι παλαιότερα που δεν υπήρχε το διαδίκτυο, το social media, τα smartphones , τα οποία όπως λέει ο Τζον απεχθάνεται.

Στο μεταξύ η Λόχαν μπήκε ξανά σε κλινική αποτοξίνωσης το καλοκαίρι αλλά πάλι έμπλεξε με τις αρχές, παραδέχτηκε τη χρήση ναρκωτικών και πως έχει κόψει τις κακές παρέες ύστερα κι από τον χωρισμό της με την dj Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson). «Έχω διανύσει μία μακρόχρονη πορεία με΄χρι τώρα κι έχουν συμβεί πολλά. Όσο για τη Λίντσεϊ, έπαθε πολύ νωρίς εξάρτηση από τα ναρκωτικά και άρχισαν να της συμβαίνουν τα χειρότερα πράγματα στον κόσμο.» υποστηρίζει ο Έλτον ο οποίος είναι παντρεμένος με τον Ντέιβιντ Φέρνις( David Fernish) και μεγαλώνουν μαζί δύο παιδιά.

Κ.Π