Σερ: Θα με θάψουν με το διχτυωτό μου!

25.09.2013
Η 67χρονη σταρ σόκαρε τον κόσμο όταν το 1989 για το κλιπ του If I Could Turn Back Time, αποκάλυψε στους πάντες τα οπίσθιά της
H Σερ (Cher) αστειεύτηκε ότι θα τη θάψουν φορώντας της τη διάσημη διχτυωτή ολόσωμη φόρμα.
Η 67χρονη σταρ σόκαρε τον κόσμο όταν το 1989 για το κλιπ του If I Could Turn Back Time, αποκάλυψε στους πάντες τα οπίσθιά της (και τα τατουάζ της εκεί) μέσα από το διχτυωτό καλσόν-φόρμα και τη δερμάτινη κορδέλα που κάλυπτε μόνο τα επίμαχα σημεία, συνδυασμένα με ψηλά τακούνια και ένα δερμάτινο μπουφάν.
Μετά από σχεδόν ένα τέταρτο ενός αιώνα, δηλώνει ευτυχής που ακόμη... της κάνει!
"Ο κόσμος με αποθεώνει όταν το φοράω. Το έβαλα στις εμφανίσεις μου στο Λας Βέγκας από το 2008 ως το 2011" δήλωσ επερήφανα στη The Sun.
"Ενας φίλος μου είπε ότι μια γυναίκα ειναι σέξυ όταν ακόμη μετά απο χρόνια της κάνει το καλσόν της... Κι εγώ σκέφτηκα, μπορώ να κάνω κάτι ακόμη καλύτερο... εμένα μου κάνει ολόκληρη ολόσωμη διχτυωτή φόρμα! Φαντάζομαι οτι όταν πεθάνω αυτό θα μου φορέσουν!"
Παραδέχεται ότι ήταν λιγάκι 'φτηνο' αλλά αναφέρει πως όταν το φορούσε εκείνη, καμία άλλη σταρ δεν ήταν τόσο μπροστά στυλιστικά... Θεωρεί ότι έστρωσε τον δρόμο για εκκεντρικές εμφανίσεις όπως αυτές των Λέιντι Γκάγκα και Κριστίνα Αγκιλέρα, αλλά τονίζει ότι εκείνη τότε απλώς προσπαθούσε να βρει τον καλύτερο τρόπο να εκφραστεί, "Ειμαι στη σόουμπιζ και πρέπει να ταιριάξω ένα θέαμα που να μου πηγαίνει. Μπορεί να είναι τραβηγμένο για κάποιους, αλλά αν αυτό με εκφράζει, αυτό πρέπει να κάνω", είπε χαρακτηριστικά.
Θυμηθείτε το κλιπ...
Ε.Σ.