MIA σε Super Bowl: Είστε γελοίοι!

25.09.2013
Η 37χρονη τραγουδίστρια περνάει στην επίθεση και δε δέχεται να πληρώσει κανένα πρόστιμο.

Τον περσινό Φεβρουάριο η Μαντόνα (Madonna) εμφανίστηκε στο Super Bowl και στο κομμάτι Give me all your luvin είχε δίπλα της εκτός από μια ομάδα από σέξι μαζορέτες, τη Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) και την MIA, τρεις διαφορετικοί κόσμοι μαζί στο ίδιο στάδιο δηλαδή.

Κάποια στιγμή η τελευταία ενώ τραγουδούσε ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα ως κομμάτι της performance και την επόμενη μέρα άρχισαν οι αντιδράσεις το NFL αποφάσισε να της κάνει μήνυση και τώρα ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά της επιβάλει πρόστιμο 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η 37χρονη τραγουδίστρια και ακτιβίστρια ανέβασε ένα βίντεο προς απάντηση τους όπου δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν θα πληρώσει τίποτα και πως η απόφαση τους είναι γελοία γιατί υπήρχαν πολύ πιο προκλητικές εικόνες από αυτή τη χειρονομία στο σόου.

«Οι υπεύθυνοι του NFL είναι γελοίοι. Με έκαναν να γελάω για λίγο αλλά τώρα είναι τόσο βαρετό αυτό το θέμα που δε γελάω κάνω. Τη στιγμή που έδειχναν το κ***δάχτυλο αν κάνεις ζουμ στη σκηνή, υπάρχουν 10-15 μαύρα κορίτσια που κάνουν τις μαζορέτες τις οποίες πήρε η Μαντόνα για τη συναυλία από ένα τοπικό γυμνάσιο.

Όλα ήταν κάτω των 16. Αν τις κοιτάξεις, φοράνε μικροσκοπικά ρούχα, τα πόδια τους είναι ορθάνοιχτα σε προκλητικές πόζες. Τώρα είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος γι’ αυτούς και θεωρούμαι η προσωποποίηση της προσβολής στην Αμερική. Είναι το δάχτυλο μου προσβλητικό ή μια ανήλικη μαύρη κοπέλα με τα πόδια ανοιχτά; Είναι σπατάλη χρόνου και χρήματος και θέλουν να πέσω στα γόνατα για να ζητήσω συγνώμη.»
ανέφερε και προφανώς συμφωνούμε μαζί της.

Κ.Π