Σάιρους: Το σεξ σταματάει στα 40!

08.10.2013
Όριο στη σεξουαλικότητα θέτει η Μάιλι!
H Mάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) θα σταματήσει να είναι ενεργή σεξουαλικά στα 40. Η ποπ σταρ δε φοβάται να δείξει την προκλητική της πλευρά όσο είναι νέα αλλά η 20χρονη θεωρεί ότι υπάρχει ένας χρόνος και ένα όριο, και μετά σταματάς να φέρεσαι.. σεξουαλικά.
Μιλώντας στο Today show με τον Matt Lauer οταν εκείνος τη ρώτησε αν απλά περνάει μία σέξυ φάση αυτό τον καιρό, η Μάιλι απάντησε:
“Νομίζω ότι είναι δύσκολο να προσπαθείς να γίνεις κάτι που δεν είσαι. Το να είσαι ο εαυτος σου είναι πανεύκολο γιατί είσαι ειλικρινής. Εχω ακούσει ότι όταν γίνεσαι 40 τα πράγματα είναι λιγότερο σεξουαλικά. Οπότε μάλλον στα 40 μου και εγώ δε θα κάνω πια σεξ. Μάλλον τότε θα σταματήσω".
Η τραγουδίστρια εμφανίζεται εντελώς γυμνή στο βίντεο της τελευταίας της επιτυχίας Wrecking Ball, σε σκηνοθεσία του Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson).
Οταν ρωτηθηκε για την κόντρα που έχει ξεκινήσει με εκείνη και την Σινέντ Ο Κόνορ (Sinead O'Connor), η Μάιλι Σάιρους απάντησε: "Θεωρώ ότι είναι μία απίθανη καλλιτέχνις και μαλιστα εμπνεύστηκα απο εκείνη το βίντεο του
Wrecking Ball. Δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να αρχίσεις να τσακώνεσαι με κάποιον που λέει "Σε σέβομαι και αγαπώ αυτό που κάνεις", απαντώντας με "Είσαι απαίσιος και δε μου αρέσεις".
Ε.Σ.