Τζέσι Τζέι: Έχω κόψει το αλκοόλ!

17.10.2013
H 25χρονη τραγουδίστρια, στιχουργός είναι να πάθει hangover πολύ καιρό αλλά δεν την ενοχλεί ιδιαίτερα.

Η Τζέσι Τζέι (Jessie J) όπως σχεδόν όλοι οι διάσημοι καλλιτέχνες που είναι πρώτα ονόματα στις mainstream μαρκίζες, είχε μια πιο στενή σχέση με το αλκοόλ και τις καταχρήσεις αλλά κατάφερε να απεξαρτηθεί ένα μεγάλο διάστημα και να αλλάξε κι εντελώς τη ζωή της.

«Δεν έχω πιει αλκοόλ για ένα χρόνο. Στις 15 Οκτωβρίου του 2012 ήταν τελευταία φορά που ήπια ποτό και έχω δει μεγάλη διαφορά. Ειλικρινά πιστεύω πως όταν ζεις έτσι, είναι και το μυαλό σου πιο καθαρό. Συνεργάζομαι με τη Nike και παίρνω όσες πρωτεΐνες χρειάζομαι, προσέχω τη διατροφή μου τη φωνή μου. Το να μην πίνω δεν μου έχει κάνει μεγάλο κακό στην κοινωνική μου ζωή γιατί δεν έχω και πολλούς φίλους. Αυτό το λέω με την καλή έννοια. Έχω τους φίλους που χρειάζομαι στη ζωή μου.» δήλωσε η 25χρονη τραγουδίστρια.

Όσο για την απόλυση του στυλίστα της Καρλ Γουίλετ (Karl Willett) σχολίασε πως δεν έχει γλιτώσει πολλά λεφτά αφού δε μπορεί να νοικιάσει ρούχα πια και τα αγοράζει η ίδια αλλά το καλό είναι πως τα κρατάει όλα σε αντίθεση με πριν και της αρέσει που δείχνει πιο απλή και αχολούντια κυρίως με τη φωνή και τη μουσική της.

Κ.Π