Σοκ: Έκανε πλαστικές για να μοιάσει στον Μπίμπερ!

21.10.2013
H απόφαση ενός 33χρονου θαυμαστή του ποπ σταρ μας άφησε άφησε άφωνους...

Ο Τόμπι Σέλντον (Toby Sheldon) είναι ένας φανατικός θαυμαστής του Τζάστιν Μπίμπερ(Justin Bieber) από το Λος Άντζελες ο οποίος εδώ και πέντε χρόνια είναι κάτω από τα χειρουργικά νυστέρια για να γίνει ίδιος το είδωλο του κι έχει ξοδέψει μέχρι τώρα 100.000 δολάρια για να πετύχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν 33χρονος στιχουργός άρχισε πριν χρόνια να κάνει θεραπείες για την ενδυνάμωση των μαλλιών του και το 2008 που άρχισε ο ντόρος με τον 19χρονο ποπ σταρ, έπαθε ψύχωση όχι με τη μουσική του και τον ίδιο σαν τραγουδιστή αλλά με το πρόσωπο του.

Τότε ήταν που ο Σέλντον έδειξε μία φωτογραφία του Μπίμπερ στον πλαστικό χειρούργο και του είπε πως θέλει να τον κάνει να μοιάζει σαν αυτόν κι ακολούθησαν πολλές επεμβάσεις όπως γεμίσματα στο πρόσωπο, βρεφαροπλαστικές, αλλαγές στο πηγούνι του, μπότοξ, σιλικόνη στα χείλια κι ενέσεις Aquamid στο μέτωπο και στους κροτάφους.

«Όταν ο Τζάστιν έγινε διάσημος και το πρόσωπο του ήταν παντού το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πώς θα γίνω όπως εκείνος. Δεν άκουγα τη μουσική του ούτε τον θαύμαζα ως σελέμπριτι αλλά το πρόσωπο του ήταν τόσο άψογο που ό,τι αλλαγές έκανα ήταν βασισμένες πάνω του. Χρειάστηκαν οχτώ διαφορετικές επεμβάσεις για να συμφωνήσουν όλοι να συνεχίσουμε γιατί όλοι νόμιζαν πως είμαι τρελός που είχα πάθει εμμονή με την παραμικρή λεπτομέρεια.

Όσο περισσότερο μελετούσα τον Τζάστιν και τους νέους ανθρώπους γενικά άρχισα να συνειδητοποιώ πως αυτό που τους δίνει λάμψη είναι το χαμόγελο τους.» ανέφερε ο Τόνι o οποίος πιστεύει πως δεν έχει ολοκληρωθεί εντελώς η μεταμόρφωση του και πρόσθεσε κάποιοι τον έχουν μπερδέψει με τον Τζάστιν.

Κ.Π