Μπρίτνεϊ: Μας πιέζουν για να δείχνουμε σέξι

24.10.2013
Η 31χρονη τραγουδίστρια μπορεί να δείχνει ότι τα πετάει όλα με μεγάλη ευκολία αλλά δεν είναι έτσι όπως δείχνει.

Είναι από τις πρώτες που έβαλαν το σέξι στοιχείο στην σύγχρονη ποπ μουσική από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε τότε στα 90’s προχωρώντας στο δρόμο που χάραξε η Μαντόνα (Madonna) για να ακολουθήσουν το παράδειγμα κι οι υπόλοιπες γνωστές στάρλετ.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) κυκλοφορεί και πάλι στους ίδιους δρόμους ύστερα από τη μεγάλη της ψυχολογική κατάρρευση που την είχε αφήσει εκτός στούντιο και σκηνών για μεγάλο χρονικό διάστημα και αποκαλύπτει πως δε ένιωσε ποτέ και πολύ άνετα με την εικόνα που έβγαζε προς τα έξω.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Showbiz 411 με αφορμή τον όγδοο δίσκο της και το τελευταίο βίντεο κλιπ της για το "Work Bitch", ανέφερε πως είναι πολύ ντροπαλή σαν άνθρωπος αλλά όταν ανεβαίνει στη σκηνή της κάνει καλό γιατί γίνεται ένας ένας διαφορετικός χαρακτήρας και είναι κάτι σαν θεραπεία.

«Υπάρχει μεγάλη πίεση προς τα κορίτσια να έχουν τη σωστή μύτη, το τέλειο σώμα και ζεις στον κόσμου σου οπότε σου κάνει κακό όταν ζεις μέσα εκεί. Σου δίνουν την εντύπωση ότι έτσι πρέπει να είσαι οπότε είναι πολύ σημαντικό να έχεις κουλ ανθρώπους γύρω σου για να σε κρατάνε προσγειωμένη.» πρόσθεσε η 31χρονη τραγουδίστρια.

K.Π