Τι κοινό έχoυν η Νόρα Τζόουνς και... ο frontman των Green Day;

24.10.2013
Η συνεργασία δύο αγαπημένων τραγουδιστών μαζί σε ένα δίσκο είναι σίγουρα μες τα ωραία νέα της ημέρας.

Συναντήθηκαν σ ένα στούντιο της Νέας Υόρκης και ηχογράφησαν το άλμπουμ τους σε εννέα μέρες παρέα μ’ έναν ντράμερ κι έναν μπασίστα χαρακτηρίζοντας τη συνεργασία τους ως ένα ραντεβού στα τυφλά.

Η Νόρα Τζόουνς (Norah Jones) και ο Μπίλι Τζο Άρμστρονγκ (Billie Joe Armstrong) άφησαν για λίγο τα συγκροτήματα τους και συνεργάστηκαν για να διασκευάσουν το άλμπουμ των Everly Brothers «Songs our daddy taught us», το ονόμασαν Foreverly και σίγουρα οι δυο τους δεν είναι ένας συνδυασμός που θα περίμενες να δεις και ν’ ακούσεις.

«Το δίσκο των Everly Brothers τον άκουσα πριν καποια χρόνια και μ’αρεσε πάρα πολύ. Τον άκουγα κάθε πρωί για πολύ καιρό και σκέφτηκα τώρα πως θα ήταν πολύ κουλ να τον διασκευάσω γιατί νομίζω ότι δεν το ξέρουν πολλοί και θα ήταν καλό να τον μάθουν γενικά αλλά ήθελα να γίνει με μία γυναίκα στα φωνητικά. Με τη Νόρα γ νωριστήκαμε πρώτη φορά όταν τραγουδήσαμε με τον Στίβι Γουόντερ (Stevie Wonder) και τη μπάντα του και καποιους άλλους καλλιτέχνες. Μια μέρα μου είπε η γυναίκα μου «γιατί δεν της το προτείνεις να το κάνετε μαζί;» κι έτσι έγινε.» δήλωσε ο frontman των Green Day.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα και το πρώτο πολύ ωραίο δείγμα από τη συνεργασία τους είναι ένα κλικ παρακάτω:

Κ.Π